Beeld © RTL

Temptation Island-Sidney door het lint na kampvuur

02 mei 2019 21:32

De emoties lopen hoog op tijdens de een van de laatste afleveringen van Temptation Island. Nu het einde nadert en er weer een kampvuur plaatsvindt, wordt het Sidney allemaal te veel.

"Au, mijn hart"

Rodanya maakt zich grote zorgen om Morgan. Ze is bang dat hij boos zal zijn als hij ziet dat ze Danicio steeds dichter bij haar laat komen. “Morgan zou het denk ik niet leuk vinden om dit te zien”, vertelt ze tegenover de camera. Ayleen probeerde vorige week om Heikki uit de tent te lokken, tot grote ergernis van Heikki zelf. Ze ging meerdere keren naar zijn kamer toe waar hij al lag te slapen. Laura heeft zich teruggetrokken en goed nagedacht over de naderende dream date. Ze weet al precies wie ze mee wil nemen, namelijk Gaetan. De verleider ziet dat echter niet zitten en wil liever met Demi op date. Ook Jietze wil niet met haar op date en spreekt dat ook uit. “Dan blijf ik nog liever hier in het resort.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Giorgio is van de markt

Voordat er überhaupt een dream date plaatsvindt, zullen de stellen eerst naar confronterende beelden van hun wederhelft moeten kijken. Demi ziet de bui al hangen en vertelt bang te zijn voor wat ze zal zien op de beelden. “Hij zal wel weer aan het zuipen zijn, hè”, vertelt ze tegen haar medekandidaten. “In de loop van alle kampvuren heb ik wel echt een Sidney gezien die ik niet herken”, vervolgt ze tegenover de camera. “In de zin van dat hij heel baldadig wordt, dingen kapot maakt.” Dit lijkt helaas weer het geval. Al in de eerste beelden zien we hoe Sidney een zak chips van een aanrecht slaat. Ook vertelt hij trots over hoeveel bedpartners hij heeft gehad. “Ik ga heel eerlijk met je zijn, ik heb 76 vrouwen geneukt. En dat heb ik nog nooit tegen Demi verteld. Dat maakt niet uit. Dit gaat ze niet zien”, horen we Sidney zeggen.

Bij de mannen krijgt Sidney beelden te zien welke hem, op z’n zachts gezegd, raken. Hoewel de eerste beelden niks met hem doen, sterker nog hij ziet Gaetan wel als een aardige gast, zijn het de laatste beelden die hem overstuur maken. Demi vertelt dat ze geen zin heeft in de terugvlucht met Sidney. “Ik heb ook niet zoveel zin om hem te zien, eigenlijk, ik weet het niet. Totaal geen behoefte aan op dit moment.” Deze uitspraken raken hem zichtbaar en Sidney vertelt ook dat hij dit niet had verwacht.  Eenmaal terug in de bus breekt hij. “Waar heb ik dit aan verdiend?” vraagt hij zich af. “Ik ben verdrietig als de tyfus”, waarna hij uitlegt wat hij allemaal voor haar heeft gedaan. Eenmaal terug in de villa neemt Sidney een emotionele boodschap voor Demi, die ondertussen aan het feesten is, op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftig! Vechtpartij in Russische versie van Temptation Island

De avond eindigt voor Sidney in een van zijn inmiddels beroemde raps. “Ow shit, lig hier in mij bed. Heb heel veel hoofdpijn en pech. En mijn vriendin zegt dit en dat. Dat is wel shit en ik krijg geen kebab. Au, mijn hart.”

In de volgende aflevering gaan de verleiders en de stellen op dream date en moeten ze wel bij elkaar overnachten. Temptation Island is elke donderdag te zien om 20:30 op RTL 5 of vooruit te kijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!