Daniëlle doet er alles aan om kinderen terug te krijgen

02 mei 2019 20:57

Daniëlle van der Pligt uit Oud-Beijerland belandt in een nachtmerrie als haar relatie op de klippen loopt en haar ex hun dochters meeneemt naar Turkije. Deze slechte film duurt nu al twee jaar en Daniëlle is inmiddels ten einde raad en is nu een doneeractie gestart.

"Mijn dochters horen hier bij hun moeder in Nederland en wat mijn ex heeft gedaan is totaal onacceptabel!"

De relatie tussen Daniëlle en haar vriend Ali loopt al een tijd niet goed, als hij in 2017 voorstelt alleen met hun dochters Zeliha en Samiha op vakantie te gaan. "Ik wilde mijn kinderen niet bij hun vader weghouden, maar ik vertrouwde hem niet", vertelt de moeder. De vakantie verloopt stroef, en op de laatste avond gaat het helemaal mis..."Ik ben daar fysiek en mentaal mishandeld en vernederd, gemanipuleerd en bedreigd. Ook heeft mijn ex mij en mijn dochters een week lang gegijzeld. Zo heeft mijn ex mij uiteindelijk gedwongen terug te keren met de eis dat ik afstand zou doen van mijn kinderen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel maakt zich niet druk om 'tv-oorlog'

Terug in Nederland bleek Daniëlle in een shocktoestand te verkeren en leefde in de angst haar dochter nooit meer te kunnen zien. Met hulp van politie en andere betrokken instanties in gaan zien dat vechten voor haar dochters de beste en meest veilige optie was. Dit betekende wel dat ze haar dochters maanden niet zou zien. "De juridische weg is hartverscheurend lang en ik heb mijn kinderen na acht maanden voor het eerst even aan de telefoon gesproken"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel: Ernstige dreiging komt van Ridouan Taghi

Maar ze is er nog lang niet en is druk bezig om haar kinderen terug te krijgen. Hoewel ze dankbaar is voor alle financiële en emotioneel steun, heeft ze nog meer nodig om haar doel te bereiken. Want iedere reis en zitting kost haar handen vol geld. "Ik ben gaan beseffen dat mensen altijd bereid zijn te helpen, maar dat je er wel om moet durven vragen. Helaas ben ik niet vermogend genoeg om dit alleen te kunnen bekostigen. Door mijn verhaal te delen hoop ik financiële steun te kunnen krijgen, zodat ik er alles aan kan doen om mijn dochters terug te krijgen."

"Dat ik maar snel mijn kinderen in mijn armen mag sluiten en mee terug mag nemen naar Nederland. Mijn dochters horen hier bij hun moeder in Nederland en wat mijn ex heeft gedaan is totaal onacceptabel!" 

Via deze link kun je de wanhopige moeder helpen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!