Beeld © RTL

Muriël haalt twee keer de ultieme score in All Together Now

03 mei 2019 22:31

Muriël zingt al vanaf het moment dat ze kan praten en daarom besloot ze mee te doen aan de nieuwe talentenjacht All Together Now. En dat ze een moppie kan zingen, bewijst de Amsterdamse twee keer. De jury is unaniem fan!

De Amsterdamse Muriël verschijnt in een prachtige roze outfit op het podium. De ogen van de jury zijn direct op haar gericht, maar kan ze de hoge verwachtingen ook waarmaken? In de eerste ronde zingt ze nummer If You Don't Know Me By Now van Simply Red. In All Together Now is het de bedoeling dat de kandidaten de honderdkoppige jury mee kunnen laten zingen, iets dat Muriël moeiteloos lukt. Al snel staat de meerderheid van de jury mee te deinen op de muziek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse ster in finale Engelse talentenjacht All Together Now

Maar natuurlijk is er nog jurylid Michael Diedrich. Hij heeft bij vorige kandidaten al laten zien dat hij niet snel onder de indruk is. Hij houdt het tot het laatste moment spannend: staat hij op voor de zangeres of toch niet? In de laatste seconden van het nummer maakt hij de keuze om op de staan en dat levert Muriël honderd punten op.

Muriël heeft de meeste punten van de avond en staat daarmee in de finale. Ze neemt het op tegen The Siblings. Toch weet ze weer alle honderd juryleden mee te laten zingen, en hoe! Met haar versie van Shackles (Praise You) van Mary Mary laat ze iedereen swingen. Het is geen wonder dat zij de grote ster is van de avond.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Noble van The Voice Senior is terug in All Together Now

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!