Beeld © RTL / Married at First Sight

Kijkers Married at First Sight gaan stuk om 'Peter'

06 mei 2019 08:53

Voor Peter en Paul in Married at First Sight is de dag van de bruiloft aangebroken. De heren gaan elkaar eindelijk voor het eerst ontmoeten! Maar voordat het zover is, moeten de mannen eerst nog even door de wasstraat. Gelukkig krijgt Peter hulp tijdens zijn grote dag, tot grote hilariteit van Twitter.

Dit jaar geven ook twee mannen elkaar het jawoord. En dat zijn Peter en Paul. Peter is een Utrechtse verpleegkundige en tevreden met zijn leven. Een vaste partner zou voor hem de kers op de taart zijn. De 55-jarige heeft al heel wat meegemaakt en is nu toe aan een ‘vast maatje’. Paul is van hetzelfde bouwjaar als zijn match en zit ook in de zorg. Hij trouwde al twee keer eerder met een vrouw, maar hij heeft al jaren gevoelens voor mannen die hij nu de ruimte wil geven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koudwatervrees bij Married at First Sight

Om te zorgen dat zijn aanstaande man verliefd wordt, schakelt Peter hulp in van een goede vriendin op wie hij altijd kan rekenen. Twitter blijkt iets minder dol op de vrouw in kwestie te zijn, omdat ze letterlijk na élke zin zijn naam zegt. Het is Peter voor, en Peter achter; en dat blijft niet onopgemerkt.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Married at First Sight-Milly al eerder in tv-programma

Married At First Sight is elke zondag om acht uur te zien bij RTL 4. De aflevering van gisteravond vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!