Beeld © BNNVARA

Fajah Lourens helemaal klaar met dickpics

6 mei 2019 12:45

Fitgirl Fajah Lourens is helemaal klaar met het ongevraagd ontvangen van dickpics op social media. Dit vertelt ze tegen Shirma Rouse tijdens het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. “Flikker op, man, met je dickpic.”

"Die expose ik gewoon"

In het onlangs opgedoekte BNNVARA-programma trotseren Shirma en Fajah de wegen van Bosnië en Herzegovina. Hoewel de twee elkaar moesten opzoeken op Wikipedia, ontstonden er al snel openhartige gesprekken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook;

BNNVARA stopt met Ranking The Stars

Zo vertelde Shirma Rouse openhartig over waarom ze niet aan social media doet. “Ik word altijd gebombardeerd met berichten. Ik ga er nooit op in. Nooit. Ever”, zegt de souldiva. “Maar soms heb je van die gekke mensen… Ik krijg een dickpic.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit de nieuwe liefde van Fajah Lourens?

Fajah gaf aan ook ongevraagde foto’s te ontvangen van het geslachtsdeel van de man. “Die expose ik gewoon. Ik ben er helemaal klaar mee”, zegt Fajah. “Vorige keer heb ik screenshots gemaakt en die in mijn verhaal gezet, met zijn naam erbij. Ik had op zijn profiel gekeken. Ik zag gewoon een hartje met een vrouw en kinderen. Ik denk dat iedereen drie keer nadenkt om naar mij ooit nog ’n dickpic te sturen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!