Beeld © BNNVARA/Marjon Lukje

Docuserie Typisch is terug met spraakmakende deelnemers

09 mei 2019 16:39

Mensen die in typisch Nederlandse plekken wonen, worden gevolgd in de docuserie van BNNVARA en dat levert spraakmakende beelden op. Zo werden inwoners van Wielenpôlle, Zevenkamp, Oosterend, Overvecht en Kleiburg gevolgd in hun dagelijkse leven. Nu is de hitserie terug met een seizoen over hoe het nu gaat met de meest interessante deelnemers.

De serie Typisch heeft meer dan honderd verhalen van Nederlanders vastgelegd in de vijftien seizoenen van de show. En door de vele verschillende gezichten hebben kijkers kennisgemaakt met bijzondere delen van ons land en de inwoners daarvan. Omdat hun verhaal na zo'n seizoen natuurlijk gewoon doorgaat, komt het programma nu met een serie over hoe het gaat met de hoofdpersonen en wat er is gebeurd sinds de opnames. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ron Brandsteder nu ook 's nachts NPO Radio 1 te horen

Hoe is het bijvoorbeeld met Elly en Dick die een voedselbank en kringloopwinkel in Zevenkamp hadden? Is rapper Kippy uit Utrecht Overvecht inmiddels beroemd? Heeft Angela uit Wielenpôlle haar studie al afgerond? Is Harke nu de trotse eigenaar van een slang? De show gaat dus verder waar het is achtergebleven en pakt het verhaal van de indrukwekkende inwoners weer op. Typisch, hoe is het nu met... is vanaf maandag 13 mei te zien op NPO 2. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!