Beeld © RTL Boulevard

Morgan over zijn bedprestaties

10 mei 2019 11:55

Elke week gaat Olcay Gulsen bij een deelnemer van Temptation Gossip langs. Deze keer was Morgan aan de beurt. Zijn bedprestaties en zijn ex-vriendinnetje Rodanya komen aan bod. "Ik denk dat ze zich niet bewust was van de geluidsfragmenten die er waren", zegt de Arnhemmer over het vreemdgaan van zijn voormalige liefje.

"Ik lijk misschien arrogant, maar als mensen me leren kennen, zien ze dat ik een leuke jongen ben"

“Dat was het eerste moment dat ik het redelijk moeilijk had. Ik wist totaal niet waar dit vandaan kwam", zegt Morgan over het vreemdgaan van Rodanya op het eiland. "Dus ja, ik had het wel zwaar." Het ex-vriendinnetje lijkt in de laatste aflevering van het programma een leuke nacht te hebben gehad met verleider Danicio. Dit viel rauw op zijn dak. "Ik heb nergens spijt van op Temptation, nee", zegt ze er zelf over. 

“Best heftig, hè?", vindt Morgan. "Die zag ik niet aankomen, zeker niet op de laatste avond op de dream date. Blijkbaar was dit wat ze wilde doen." Volgens hem zou Rodanya niet doorhebben gehad dat haar misstapje werd opgenomen. “Ik denk dat ze zich niet bewust was van de geluidsfragmenten die er waren. Ik denk dat ze dacht: Oké, er zijn geen camera’s. Het is vrij spel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Laura: 'Ik ben inderdaad best wel nymfomaan'

Olcay is benieuwd of dit invloed heeft gehad op zijn beeld van zijn ex-vriendin. "Dit zegt wel dat ze een sluw persoon is", vertelt hij. Na de opnames kwam Morgan er pas achter, dat heeft maanden geduurd, volgens hem. "Ik ben er zelf door middel van gesprekken voeren en doorvragen achtergekomen, Uiteindelijk heeft ze het ook toegegeven."

Het is onbegrijpelijk voor Morgan. "Ik zou dat nooit kunnen doen", zegt hij. "Ik heb er geen woorden voor. Je zet jezelf voor schut." Het is duidelijk: de twee zijn geen stelletje meer. "En dat blijft ook zo, denk ik.” Maar Morgan heeft Rodanya vroeger zelf ook bedrogen. "Niet mijn slimste zet. Ik was vrij jong, ik was zeventien. We hadden net een relatie en ik wist nog niet zeker of ik dat wel wilde. Ik viel destijds voor de verleiding.”

Volgens Morgan kwam hij er op dat moment achter dat hij vreemdgaan afkeurde. "Later dacht ik: dit is niet hoe het hoort, dit is niet wat ik wil. Achteraf was ik blij dat het was uitgekomen." Het kwam door zijn onzekerheid over de relatie. “In eerste instantie stond ik er ook niet achter en zei: 'Ik wil geen relatie.' Maar later dacht ik: ze is wel een lief meisje, dus wat houdt me tegen?"

Ook vertelt Morgan wat over zijn uiterlijk. “Ik ben best ijdel. Ik wil er goed uitzien, goed voor de dag komen. Ik ging wel vaak naar de sportschool, maar de laatste tijd heb ik het een beetje verwaarloosd. Ik probeer drie of vier keer naar de sportschool te gaan en eens per week naar de kapper. Mijn ogen vind ik mooi. Ik lijk misschien arrogant, maar als mensen me leren kennen, zien ze dat ik een leuke jongen ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-Sidney door het lint na kampvuur

Zijn seksleven komt ook uitgebreid aan bod. “Ik was net zestien, vrij laat", antwoordt hij als er gevraagd wordt naar zijn ontmaagding. In totaal heeft de 20-jarige inmiddels twintig bedpartners gehad. "Ik ben best goed in bed", legt hij uit. "Ik heb geen speeltjes nodig. Ik heb nooit klachten gehad en vrouwen blijven steeds terugkomen." Volgens hem heeft "iedereen wel een stoute kant." 

De roddels over hem en Milou kloppen niet, zegt hij. "Daar is verder niets uit voortgekomen." En dat betekent dat Morgan vooralsnog single door het leven gaat. 

Vorige week was Olcay bij Laura, die werd gepest. Ze is zelfs van haar fiets getrapt!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!