Beeld © IMDb

Thriller Alta Mar gaat La Casa de Papel achterna

10 mei 2019 11:23

Zit je de dagen af te tellen totdat de spannende serie La Casa de Papel terug is op Netflix? En ben je ook helemaal fan van andere Spaanse series zoals Las Chicas del Cable en Élite? Goed nieuws, want Alta Mar is dé Spaanstalige thriller die deze maand al op de streamingdienst verschijnt.

La Casa-fans moeten nog eventjes geduld hebben tot ze hun Professor en zijn team weer kunnen zien: 19 juli verschijnt er een nieuw seizoen van de populaire serie. Kun je niet wachten? Check voor een soortgelijk La Casa-gevoel vanaf 24 mei Alta Mar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seizoen New Girl verdwijnt nu echt van Netflix

Alta Mar speelt zich af in de jaren veertig in Spanje. Het schip Barbara de Braganza vaart van Spanje naar het zonnige Rio de Janeiro. De passagiers hopen op een betere toekomst, maar het lijkt er niet op dat ze de kust van Rio de Janeiro überhaupt te zien krijgen. Op mysterieuze wijze sterven mensen aan boord.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste 'aflevering' Lucifer nu al te zien bij Netflix

Twee opvallende gasten op het schip zijn de zussen Eva en Carolina. Wanneer een passagier overlijdt die niet eens op de passagierslijst staat, raakt iedereen verstrikt in een web van leugens. Één ding is zeker: de moordenaar is nog ergens op het schip. 

De serie kun je op Netflix bingewatchen vanaf 24 mei.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wa zedde gij? Kijkers verstaan niks van Netflix-serie Undercover

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!