Beeld © HBO

Nieuwe trailer Big Little Lies onthult Meryl Streep's rol in de serie

10 mei 2019 21:57

Eindelijk is daar de eerste trailer van het tweede seizoen van de hitserie Big Little Lies. De show bracht al een korte teaser uit waarin de dames even te zien waren, maar toen was nog maar weinig bekend over de nieuwe verhaallijnen. Nu is het duidelijk hoe Meryl Streep alles in de war gaat schoppen in Monterey.

Big Little Lies was één van de grote succesverhalen van HBO in 2018. De show is gebaseerd op het gelijknamige boek, wiens verhaal volledig werd uitgewerkt in het eerste seizoen. Ook al kwam het dus echt tot een einde, konden fans het niet aan dat dit het zou zijn voor de personages. Daarom besloten producers Reese Witherspoon en Nicole Kidman om samen te werken met de schrijver om tóch nog een seizoen te verwerkelijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk: De trailer van Big Little Lies seizoen 2 is hier

En de nieuwe trailer is veelbelovend voor seizoen twee. Bovendien wordt het nu eindelijk duidelijk wat Meryl Streep komt doen in het stadje. Haar zoon is vermoord door de dames, maar die hebben de beschuldigingen tot nu toe weten te ontduiken. Ook de politie blijft speuren naar een dader en wat precies hun rol was in de dood van Nicole Kidman's echtgenoot. 

Big Little Lies wordt vanaf 9 juni uitgezonden op HBO in Amerika. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!