Beeld © RTL / Married at First Sight

De bom barst tussen Ronald en Monique in Married at First Sight

12 mei 2019 21:15

Ronald en Monique hebben elkaar het jawoord gegeven en zijn in het prachtige Mallorca voor hun huwelijksreis. Maar wat een romantisch tripje weg had moeten worden, mondt uit in een ware nachtmerrie...

"Als mijn gevoelens er niet zijn voor de andere partij, dan houdt het op"

Als de newlyweds een hapje gaan eten begint het gedonder. Monique heeft nog altijd het gevoel dat de klik er niet is. “Als ik 100% eerlijk ben, mijn oudste broer had dat gezien, die zag mijn glimlach toen ik door dat pad liep”, waarmee ze doelt op de grote dag. “Ik zag jou, en mijn gezicht veranderde." Volgens Monique moet ze het gevoel hebben van haar kruintje, tot het topje van haar teen. Maar dat heeft ze niet.

Ronald probeert de situatie nog te redden door aan te stippen dat ze enorm veel gemeen hebben, zoals vrijwilligerswerk. Maar Monique, amper 21 uur getrouwd, wil er niets meer van weten. "Alleen daardoor kan een relatie niet stand houden. Er moet ook een bepaalde seksuele klik zijn", is haar tegenreactie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married at First Sight-kandidate trouwt tóch niet

“Ik weet dat het snel is, om zo’n uitspraak te doen”, vertelt Monique even later in de camera. “Maar het is er niet. Het zijn mijn gevoelens. En als mijn gevoelens er niet zijn voor de andere partij, dan houdt het op. Ik baal er gewoon van, dat wel.”

De 60-jarige Ronald neemt het nieuws sportief op, maar is wel verdrietig. “Ik vind het wel snel, je moet het een kans kunnen geven", spreekt hij tegen de camera. Ook Twitter vindt de conclusie van Monique erg snel:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kijkers Married at First Sight gaan stuk om 'Peter'

Het is nog maar de vraag of het huwelijk nu écht al voorbij is, want dit jaar hebben de nieuwe experts een verplichte ‘samenwoonfase’ ingesteld. Zo krijgen de deelnemers een kans om een band met elkaar op te bouwen. Wie weet is er nog hoop voor Ronald en Monique.

Married At First Sight is elke zondag om acht uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!