Beeld © HBO

Eerste trailer Euphoria toont heel andere kant van Zendaya

13 mei 2019 17:10

De nieuwe serie Euphoria gaat bijna van start op HBO. In de show neemt Zendaya de hoofdrol van Rue op zich en rapper Drake is één van de producenten, dus dat is al veelbelovend.

"Op een gegeven moment maak je een keuze over wie je bent en wat je wil in je leven"

"Op een gegeven moment maak je een keuze over wie je bent en wat je wil in je leven", opent de trailer. Zendaya's personage is er slecht aan toe, omdat ze drugsverslaafde is. Rue lijkt een vriendinnetje te hebben in de serie, waarmee ze haar drugsverleden en afkickverhalen deelt. Drugs, seks en geweld treden bij de andere personages ook op de voorgrond in deze dramaserie. En de tieners lijken enorm ver te gaan hierin. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zendaya is het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger

Zendaya gaf in haar afgelopen Vogue-interview al toe enorm zenuwachtig te zijn geweest voor deze rol, omdat ze volledig breekt met haar eigen imago. De brunette werd bekend als Disney-sterretje in de serie Shake It Up. Daarna kreeg ze grotere, internationalere rollen in films als The Greatest Showman en Spider-Man: Homecoming. Maar dit is de eerste keer dat de actrice een zwaardere rol op zich neemt. 

Euphoria is vanaf 16 juni te zien op HBO in Amerika. Een Nederlandse releasedatum is niet bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!