Beeld © Instagram @joshuafeytons

Is dit de special guest van het EOTB All Star-seizoen?

14 mei 2019 16:40

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch gaat bijna van start en dat zit natuurlijk vol verrassingen. Eén van de surprises lijkt al een beetje onthuld te worden. Er komt namelijk een special guest in de villa.

Op Instagram kondigt het programma aan dat er naast de negen all stars nog een speciale gast het strand gaat betreden. En dat betekent dat Alisa, Esmée, Sharon, Renan, Lisa, Harrie, Wayne, Yasmine en Roy vergezeld worden door een extra man. "Wie is deze EXtra single die ook de villa zal gaan betreden?", vraagt het programma aan haar volgers. MTV wil nog niet duidelijk maken om wie het precies gaat, maar het filmpje geeft al een goede glimp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Alisa en Renan maken comeback in EOTB All Stars

Fans weten het in ieder geval al zeker: Het is Joshua uit Temptation Island. Zijn ex Yasmine doet ook mee aan het programma, dus het zou best logisch zijn. Alle reacties onder het filmpje zijn unaniem dat het de oud-verleider wel móet zijn. Het All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf 19 mei te zien op MTV en dan zal ook worden onthuld wie de special guest is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!