Beeld © YouTube-kanaal FOX

90210-cast is helemaal terug in nostalgische eerste trailer

15 mei 2019 15:07

De cast van de Beverly Hills 90210-reboot is voor het eerst weer samen om de opening op te nemen. De eerste beelden van de nieuwe show laat de sterren Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestley, Brian Austin Green, Ian Ziering, Jennie Garth en Gabrielle Carteris op hun meest nostalgisch zien.

"We willen het erg respectvol aanpakken"

Ze hebben er zin in! De cast van het vernieuwde Beverly Hills 90210 toont dat ze helemaal de oude zijn in de eerste teaser voor het nieuwe seizoen. De sterrencast laat zien hoe ze nu zijn, maar wel nog altijd veel weg hebben van vroeger door hun oude intronummer opnieuw vorm te geven. Alles in hun omgeving doet hen blijkbaar denken aan de show en overal horen ze het openingsliedje, wat hilarische beelden oplevert. 

Even een kleine reminder, zó klinkt het origineel.

En dit is de nieuwe versie:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Revival 90210 opgedragen aan Luke Perry

In het nieuwe seizoen komt het overlijden van collega Luke Perry ook aan bod. "We willen er zeker bij stilstaan, maar we willen het niet gebruiken om de show succesvoller te maken", aldus de actrice, die in 90210 de studiebol Andrea Zuckerman speelde. "Dat had Luke denk ik ook niet zo gewild. En we willen het erg respectvol aanpakken."

De zes afleveringen van 90210 gaan op zeven augustus van start. Helaas is er niets bekend over een Nederlandse uitzendtijd.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!