Beeld © RTL/TALPA

The Voice-fittie! Noble vindt Lou Prince ‘vreselijke man’

15 mei 2019 16:11

All Together Now-jurylid Noble werd in de tweede aflevering van de zangshow verrast door een oude bekende. Lou Prince, met wie ze tijdens The Voice Senior in Team Angela zat, deed een poging om de honderd juryleden te overtuigen. Tijdens de auditie blijkt Noble totaal niet gecharmeerd van haar oud-teamlid.

"Het was niet leuk"

Toen Lou Prince zijn opwachting maakte op het All Together Now-podium barstte Noble in lachen uit. De Dordrechtse diva geeft een kijkje in hoe het er achter de schermen aan toeging bij The Voice Senior. “Wat een vreselijke man”, zegt Noble over Lou. “Hij was zo jaloers op mij. Het was niet leuk.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Muriël haalt twee keer de ultieme score in All Together Now

Ondanks de vete tussen de twee, drukte Noble tóch voor hem. “Ja, ik ga wel drukken. Ik ga af als een gieter als ik dat niet doe.” Echter was ze een van de weinige. Slechts 23 van de 100 drukten voor de zanger. “Ooohh, wat een afgang joh”, aldus Noble.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Noble van The Voice Senior is terug in All Together Now

In de uitzending van All Together Now komen we gelijk achter een verborgen talent van Noble. Want wat blijkt: Ze is een voortreffelijk actrice. Toen presentatrice Chantal Janzen naar de roodharige diva ging, had ze alleen maar lof voor ‘vreselijke man’ Lou; “Ik heb gelijk voor je gedrukt. Ik vind het veel te leuk om je te zien. Je bent gewoon steengoed.”

De aflevering was afgelopen vrijdag te zien op RTL 4. Kijk de aflevering hier terug.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!