Beeld © ANP

Jet van Nieuwkerk de nieuwe ster van 24Kitchen

16 mei 2019 06:20

Jet van Nieuwkerk gaat aan de slag voor 24Kitchen. De presentatrice en kookboekenschrijfster wordt een nieuw gezicht van het programma Wat eten we vandaag?, kondigt de kookzender donderdag aan.

“Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist"

Jet is zondag voor het eerst solo te zien. “Ik vind het supertof dat ik voor 24Kitchen mag werken”, zegt Jet in haar eerste aflevering, waarin ze een amandeltaart met aardbei bereidt.

Ze noemt het een droom die uitkomt. “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en iedereen te trakteren op snelle en gemakkelijke recepten”, zegt Jet. “Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist. Mijn doel is om vooral te laten zien hoe léuk koken is en dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn om vlug een verse maaltijd op tafel te zetten. Neem van mij aan, er komt veel lekkers voorbij!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jet van Nieuwkerk openhartig over eetstoornis

24Kitchen noemt Jet van Nieuwkerk ontwapenend en prijst haar frisse uitstraling. “Ook is Jet, net als Job & Perry en Hugo, niet bang om te laten zien dat er soms iets misgaat. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok”, zegt channel director Petra Knoth.

Donderdagmiddag om 16.45 uur maakt ze haar debuut in de tv-keuken, als gast van haar collega Hugo Kennis.

Jet van Nieuwkerk maakte vorig jaar voor de NTR de docuserie Niet gezond meer en presenteerde in 2017 voor RTL4 het programma Foodmakers. Onlangs bracht ze het boek ‘Uit huis met Jet’ uit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!