Beeld © Temptation Island

Ai! Rodanya valt keihard door de mand door Danicio

16 mei 2019 13:17

In de laatste aflevering van Temptation Island blikken we terug op hoe het de koppels enkele maanden na hun thuiskomst vergaat. Wat hebben ze geleerd van hun avontuur? Wie zijn er nog gelukkig samen? Voor Morgan en Rodanya loopt dit anders dan verwacht...

“Het is niet bij één keer seks gebleven”

Morgan moest zich gedurende Temptation Island bewijzen tegenover zijn vriendin Rodanya. In het verleden is de negentienjarige al eerder de mist in gegaan, en het stel zag het programma dan ook als dé perfecte gelegenheid om het verleden achter zich te laten. Maar dat nam Morgan misschien iets te letterlijk op en daarom besloot hij van alles en iedereen afstand te houden gedurende het programma. “Ik geef eerlijk toe: In het begin moest ik wel een beetje wennen aan alles”, vertelt Morgan nu in een speciale aflevering, die drie maanden na de opnames is opgenomen. Toch heeft ‘ie geen spijt: “Ik ben mezelf geweest en ik denk dat dat de beste manier is om je te bewijzen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mannen die Temptation Island-Laura van fiets duwden opgepakt

Maar toen zijn Rodanya tijdens het kampvuur te zien kreeg hoe hij zich bewees, was ze allesbehalve tevreden en besloot ze in te grijpen. Ze gaf haar vriend de boodschap zich meer open te stellen en te genieten van het spel. Iets waar verleidster Emma handig gebruik van maakte.

Ondertussen had de krullebol zelf het meer dan gezellig met verleider Danicio. “We konden het gewoon heel erg goed met elkaar vinden. Hij is ook wel een persoon waarmee ik in het dagelijks leven in Nederland ook gewoon vrienden zou kunnen zijn.” Maar Danicio kwam steeds dichterbij en de twee wisselden zelfs een kusje uit. En die beelden bleven niet geheim… 

Bij het laatste kampvuur hing er dan ook wat spanning in de lucht. Toen Morgan zijn lief met de beelden confronteerde, kroop ze in de slachtofferrol. “Ik had echt zoiets van: ‘Huh, wat gebeurde er nou net?’”, sprak ze toen. Morgan geloofde haar en de twee besloten het hoofdstuk bedrog, zoals presentator Rick het noemde, af te sluiten. Of toch niet… Want in de laatste aflevering, drie maanden later, blijkt dat het niet Morgan is geweest, maar Rodanya die zich niet aan de regels gehouden heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Bram Krikke gaat vieze dingen doen in Temptation Island

In de aflevering is te zien hoe de twee nog altijd bij elkaar zijn en met een schone lei in Nederland zijn begonnen. “We hebben beiden geen contact meer gehad met verleidster of verleider”, vertelt Morgan onschuldig. “Rodanya is nu alles voor mij. Dat was ze al, maar we zijn alleen maar sterker naar elkaar toegegroeid." Maar daar blijkt niets van waar. Verleider Danicio heeft namelijk nog een speciale boodschap en Rodanya voelt de bui al hangen. “Ik vertrouw dit niet. Ik ga hier ook niet serieus aan meewerken hoor”, springt ze in de verdediging zodra de iPad in beeld verschijnt.

In de video vertelt verleider Danicio dat hij en Rodanya tijdens de dreamdate gezoend hebben en dat ze samen besloten niets te zeggen. “We hadden zo’n hechte band op dat moment, dat ik het eigenlijk wel begreep”, legt hij uit. Maar het blijft niet bij zoenen, de twee hebben ook het bed gedeeld in Nederland. “Het is niet bij één keer seks gebleven”, aldus de verleider. Op dat moment slaan bij Rodanya alle stoppen door. “Jullie mogen weg”, vertelt ze tegen de camera’s.

En terwijl een boze Rodanya het hazenpad kiest, kijkt Morgan alleen verder. En dan blijkt dat de twee echt gevoelens voor elkaar hebben. Wat volgens de deelneemster grote onzin is. “Deze jongen, ik heb me zo erg vergist in hem”, vertelt ze in paniek. Ondertussen blijft ze volhouden dat Danicio liegt, en wil ze niet met de camera’s praten. “Ik wil niet de sensatie van dit programma zijn”, zegt ze. “Dan kun je niet meer terug”, is het antwoord van Morgan, waarna Rodanya weer uit beeld verdwijnt.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation-Giorgio is van de markt

Morgan kijkt ondertussen de boodschap van Danicio af en weet niet meer wie hij moet geloven. Eén ding weet hij wel zeker: “Degene die liegt gaat hiervoor boeten.” Waarna even later te lezen is dat Morgan en Rodanya inmiddels geen koppel meer zijn. Blijkbaar is hij erachter gekomen wie er nu écht gelogen heeft...

De heftige laatste aflevering is nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!