Beeld © RTL Boulevard

Temptation-Milou klapt uit de school: 'Het is uit met Heikki'

17 mei 2019 11:15

In de allerlaatste Temptation Gossip van dit seizoen gaat Olcay langs bij niemand minder dan Milou. De blondine vertelt openhartig over haar relatie met Heikki, haar verleden en of ze het weleens met een vrouw heeft gedaan.

“Twee maanden na Temptation ging ik heel erg twijfelen, kreeg ik irritaties en heb ik het uitgemaakt”

Ook Olcay is het een beetje kwijt met wie Milou nu aan het daten is. Gaat ze met Heikki, Jaimy of toch Jietse? Wat wel duidelijk wordt na de laatste aflevering van Temptation Island is dat Heikki en Milou ruzie hebben gehad. "Ik was boos en ik heb alles gezien", vertelt de blondine. "Vertel het gewoon eerlijk." Het gaat om een fragment waarbij Heikki niet voor haar kiest.

"In het resort heeft hij een keer ruzie met Ayleen gehad, en toen stond ze zo voor hem en toen zei hij: Laat me met rust! Dat ging blijkbaar iets te hard en toen viel ze. Heikki is tegen vrouwen pijn doen, dus daar zat hij heel erg mee. En toen vroeg ze waarom hij even gaan slapen was. Of dat puur was omdat hij mij miste of omdat hij haar pijn had gedaan? Toen had hij gezegd: Allebei." Toch gaan ze samen naar huis en geven ze elkaar een kus wanneer het fragment is afgelopen. 

Maar eenmaal thuis ging het gevecht door. “Nee, er moest nog heel veel gepraat worden.” Milou ging vol twijfels het vliegtuig in, maar heeft geen spijt van haar deelname "omdat ik nu wel weet dat hij te vertrouwen is." Voordat het stel op het eiland kwam, was Milou nogal controlerend en checkte ze zijn telefoon en wist ze al zijn wachtwoorden. "Ik heb de eerste maand na Temptation niets gecontroleerd. Niet eens op zijn telefoon gezeten. En toen na een maand, ik denk eens per week of zo." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG! Temptation-Tim en Deborah weer bij elkaar?

Het heeft allemaal geen effect gehad. “Twee maanden na Temptation ging ik heel erg twijfelen, kreeg ik irritaties en heb ik het uitgemaakt.” Het kwam tot een hoogtepunt tijdens een boeking waar ze allebei bij aanwezig waren. "Er was er laatst eentje waar ook Lizzy, Jietse en Heikki geboekt waren. Hij was daar met iemand, wat niet oké was. Met een ex, dus ik ben even gaan partycrashen. We hebben op een normale manier eventjes ruzie gemaakt, maar we mogen dat natuurlijk niet aan mensen laten zien.” Uit haar verhaal blijkt dat de twee uit elkaar zijn." 

"Hij wist echt niet waar het vandaan kwam. Toen heb ik er alles aan gedaan om hem terug te krijgen en dat is toen gelukt. Toen hebben we het twee weken geprobeerd, maar liep het allemaal niet lekker en zijn we weer uit elkaar gegaan", vertelt Milou. Volgens haar kan het wel zomaar zo zijn dat ze over een week weer samen zijn. Ook zou de reden voor haar wispelturige relatiegedrag te maken hebben met haar jeugd. Haar ouders gingen namelijk scheiden op haar twaalfde, omdat ze allebei vreemd waren gegaan. Bovendien kreeg ze zelf op behoorlijk jonge leeftijd een vaste relatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG! Temptation-Laura en Roger weer bij elkaar

Op haar veertiende vond Milou voor het eerst de liefde. "Ik kreeg meteen een vaste relatie en het voelde goed, dus waarom niet?", vertelt de blondine over haar eerste keer. “Ik was achttien toen we gingen samenwonen. Hij was gameverslaafd. Ik ging om vijf uur weg en kwam om zeven uur 's avonds thuis. En dan moest ik wassen, koken, strijken, boodschappen doen, alles. En als ik hem vroeg om de tafel te dekken, was dat te veel gevraagd. Het werkte gewoon niet.”

Wat nog meer aan bod kwam, waren haar ogen. Dat is namelijk het deel van haar lichaam waar ze onzeker over is. “Als ik in de supermarkt loop, zeggen kinderen weleens: Oh kijk, mama, die heeft enge ogen. Of mensen die zeggen: 'Moet ik er een bakje onder houden?' Omdat het lijkt alsof ze eruit vallen. Ik ben ook weleens naar een ziekenhuis geweest, om te vragen of ze een speciale behandeling kunnen doen bij me voor mensen waarbij de ogen er uitvallen.”

Kijk hier onder de hele aflevering van Temptation Gossip met Milou en Olcay. 

Temptation-Milou klapt uit de school: 'Het is uit met Heikki'

09:45

Morgan was vorige week te gast in Temptation Gossip. Kijk hier de hele aflevering terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!