Beeld © RTL

Temptation-Rodanya reageert op de relatiebreuk met Morgan

16 mei 2019 18:59

Temptation Island-deelneemster Rodanya heeft gereageerd op haar relatiebreuk met Morgan. De twee verlieten Temptation Island als stel, maar na de opnames viel ze toch voor de charmes van verleider Danicio en was de relatie met Morgan over en uit.

"We gunnen elkaar het beste"

De deelneemster laat op Instagram weten dat ze geen ruzie heeft met Morgan: "We spreken elkaar af en toe nog en gunnen elkaar het beste." De relatiebreuk moest ze een tijdje geheim houden, omdat dit in Temptation Island aan bod zou komen. "Er zijn veel negatieve dingen over onze relatie naar buiten gekomen en veel is mooier gemaakt dan dat het was, maar goed dat is nou eenmaal het programma waar je aan mee doet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ai! Rodanya valt keihard door de mand door Danicio

In Temptation Island was te zien hoe Rodanya na Temptation Island contact bleef houden met verleider Danicio. De twee hadden al gezoend tijdens de dreamdate, maar na de opnames gingen ze nog een stapje verder. "Het is niet bij één keer seks gebleven", zo legt de verleider uit in een speciale videoboodschap. Nadat Morgen dit hoorde, was het voor hem klaar.

Hier lees je hoe Rodanya op deze videoboodschap reageerde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Rodanya zet zichzelf voor schut door vreemdgaan'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!