Beeld © The CW

Yes! De trailer van de Riverdale spin-off is hier

17 mei 2019 19:17

Eerder was al te zien hoe Josie McCoy na drie seizoen het fictionele stadje Riverdale verliet om te gaan touren met haar vader. Maar niet getreurd, want Josie komt terug in de spin-off Katy Keene. En dit zijn de eerste beelden!

De makers van Riverdale en Sabrina zitten achter de nieuwe show, waar we spontaan Gossip Girl flashbacks van krijgen. Katy Keene moet een combinatie worden van musical, comedy en drama. Naast modeontwerper in spe Katy komen er nog drie figuren uit de Archie comics in voor: Josie, Jorge en Pepper. 

Niemand minder dan Lucy Hale, bekend van haar rol als Aria Montgomery in de serie Pretty Little Liars, zal de rol van Katy op zich nemen. Maar we zien nóg een bekend gezicht! Ook actrice Ashleigh Murray, die Josie speelt in Riverdale, zal te zien zijn in de spin-off. De zangeres van Josie and the Pussycats verhuis naar de Big Apple, waar de nieuwe show zich afspeelt, om daar haar dromen waar te maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

OMG: Dit Riverdale-personage verlaat voorgoed de serie

De spin-off zal zich jaren na de huidige Riverdale verhaallijnen afspelen en volgt het leven van een groepje twintigers in New York. Hoofdpersoon Katy heeft maar één doel voor ogen heeft: haar carrière als modeontwerpster lanceren. Daarnaast probeert ze de balans te vinden tussen haar liefdesleven en haar droombaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

PLL-spin-off geeft update over relatie Emily en Alison

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!