Beeld © MTV

Het nieuwe seizoen Ex on the Beach begint heter dan ooit

20 mei 2019 11:33

Wat krijg je als je negen Ex on the Beach-veteranen en een Temptation Island-hunk in een luxe villa zet? Drama, drama en nog meer drama. En een hoop seks natuurlijk, dat blijkt maar weer uit de allereerste aflevering.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen begon meteen vol gas. Dit jaar is het een all star-seizoen en zijn alle kandidaten oudgedienden. We zagen gisteren dus allemaal bekende koppies het strand oplopen. En dat zorgde gelijk voor een hoop drama, want blijkbaar kennen bijna alle kandidaten elkaar en hebben ze bijna allemaal ruzie met elkaar of hebben ze het bed gedeeld. Toch mocht dat de pret niet drukken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lisa zet nieuwe seizoen Ex on the Beach in vuur en vlam

Na de eerste date was het meteen tijd voor een feestje. Of zoals Harry zou zeggen: "Shotjes!" Na een paar rondes drank, verdwenen alle grenzen. Al snel waren er verschillende koppeltjes aan het zoenen in het zwembad. De terror twins gingen voor Renan en Harry, Yasmine ging voor Joshua en de rest stond aan de zijlijn te kijken. Tot een paar minuten later Lisa ineens met Yasmine lag te zoenen. Voor de kijker was het maar moeilijk bij te houden wie er nou met wie ging.

De kandidaten gaven aan dat ze behoeften hadden en dus moesten die vervuld worden. Harry en een van de tweeling doken samen de koffer in en Yasmine ging voor Joshua. Wayne, die zijn zinnen had gezet op de 'Queen of the villa', ging met hangende pootjes naar bed. Maar al snel lag Joshua te slapen op zijn ligstoel en bleef Yasmine maar alleen achter. Voor wie moest de voormalig Temptation Island-verleidster nu gaan? Ze zette haar zinnen op Roy en vroeg hem mee naar haar kamer, maar daar lag Wayne al te slapen. Toen Yasmine langs het bed van Wayne liep, zag hij zijn kans schoon om zijn prooi in het bed te krijgen. Roy stond nog een beetje beduusd te kijken, maar hij liep toch maar snel de kamer uit. Classy Yassy, die naar eigen zeggen 's avonds veranderd in Trash Yas, besloot toch maar de nacht door te brengen met Wayne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yasmine en Roy gaan op jacht in Ex on the Beach All Stars

In de allereerste aflevering van Ex on the Beach Double Dutch: All Stars is dus al twee keer actie in beeld geweest. Dat belooft wat voor het seizoen. Hier bekijk je de hele aflevering terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!