Beeld © RTL Nederland

Dit zijn de eerste 10 kandidaten van Love Island

20 mei 2019 20:07

Deze tien Nederlandse en Vlaamse singles gaan vanaf maandag 27 mei zes weken lang op zoek naar ware liefde in Love Island! Zoals fans gewend zijn van de Britse versie, gaat die zoektocht niet altijd even vlekkeloos. De singles gaan niet alleen elkaars harten veroveren, maar ook die van de kijkers. Die bepalen namelijk wie er in de show blijft én welk koppel wordt gekroond tot sterkste stel van het eiland.

Als eerste de 22-jarige Martin uit Londen. Hij is een professioneel bokser en model. Zijn grote droom is om wereldkampioen boksen te worden. Daarnaast laat hij weten genoeg aandacht te krijgen van vrouwen, maar nog altijd single te zijn, omdat hij de ware nog niet tegen het lijf is gelopen. Martin hoopt dat dat op Love Island wel lukt. 

Dan is de 19-jarige Stenn uit Antwerpen aan de beurt. Zijn langste relatie duurde één jaar en hij valt op brunettes. Hij hoopt dat zijn toekomstige vriendin een beetje kleiner is dan hij en ze mag tatoeages hebben. Stenn is geen fan van neplippen of een grote kont. Ook vindt hij het niet leuk als een meisje gelijk met hem het bed induikt, omdat hij graag moeite doet voor zijn veroveringen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! De eerste beelden van Love Island zijn hier

De 22-jarige Noah uit Amsterdam is een vlotte babbelaar. Hij houdt er wel van uren met zijn vriendin te praten, onder het genot van een rood wijntje. Zijn ideale vouw heeft een warm gezicht en een zandloperfiguur. 

Matthy is 26 en komt uit Oisterwijk. De 1.92 meter-lange man is ook dj en heeft een gevoelige kant die hij niet graag laat zien. Hij is alweer een halfjaar single, waar hij best wel van heeft genoten. Op het liefdeseiland hoopt hij een sportieve vrouw te ontmoeten die niet op haar mondje is gevallen. Ook moet ze openstaan voor een dorpsleven, want Matthy gaat niet weg uit Oisterwijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederland maakt zich klaar voor Love Island

Sint-Truiden is de woonplaats van de 24-jarige app-verkoper Jarne. Hij date graag en dit is de eerste keer dat hij een zomer lang single doorbrengt. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone die ook iets te vertellen heeft. Ze moet uitdagend, intimiderend, stijlvol, zelfverzekerd en intelligent zijn. 

De eerste vrouw des Love Island-huizes is de 22-jarige Lotte uit Amstelveen. Ze is een voormalige proftennisser en is op zoek naar de ware liefde. Lotte zoekt een man met een strak lijf en een stralende glimlach, die niet arrogant of egocentrisch is. Ze omschrijft zichzelf als een enorme flirt en gaat dat zeker in haar voordeel gebruiken tijdens het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op deze datum kunnen we eindelijk genieten van Love Island

Kaat is een 25-jarige Communicatiestudent uit Antwerpen. Haar tactiek is om hard-to-get te spelen, dus mannen moeten haar versieren op het eiland. Ze omschrijft zichzelf als ongeduldig en zoekt iemand die haar kan temperen. Haar enige eis is dat een man humor en een vlotte babbel heeft. 

De 24-jarige Aleksandra uit Sint-Niklaas is inmiddels alweer twee jaar single en is nu écht op zoek naar de liefde. Het belangrijkste voor haar partner is dat hij goed overweg moet kunnen met haar moeder, want zij is heel belangrijk voor de Pools-Italiaanse Aleksandra. Ook is ze een behoorlijk knuffelig persoon, maar dat betekent niet dat ze gelijk interesse heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit powerkoppel gaat Love Island presenteren

Chey is 24 en komt uit Amsterdam. Het professionele model reist veel voor haar werk, maar is ongelukkig in de liefde. Ze is heel kieskeurig en daar wil ze verandering in brengen. Hij moet sportief zijn, maar heel gespierd houdt ze niet van. Bovendien moet hij zin hebben om veel te appen en te FaceTimen, want Chey is vaak weg. 

De 23-jarige Sebastiana uit Aartselaar is, naar eigen zeggen, een enorme betweter die altijd gelijk heeft. Ze wil geen bad boys meer, maar hij moet wel een beetje macho zijn. Op Love Island hoopt ze de ware tegen te komen en dat is, volgens haar, niet iemand die alleen maar feest en met allemaal verschillende meisjes tegelijkertijd praat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!