Beeld © Getty Images

Sylvie Meis van de buis gehaald voor 26-jarige

21 mei 2019 11:20

Sylvie Meis is aankomend seizoen niet langer meer te zien als jurylid in het Duitse tv-programma Das Supertalent. De 26-jarige Sarah Lombardi neemt haar plek in, weet het Duitse weekblad BILD.

"Ik wens haar het allerbeste en ik weet zeker dat ze net zoveel plezier zal hebben als ik altijd heb gehad"

Het was niet de keuze van Sylvie zelf, die vorig jaar na een langdurige pauze weer plaatsnam in de jury. "Tien jaar na mijn start bij RTL keer ik bij hen terug met hetgeen waar ik mee begon: als jurylid van Das Supertalent. Een grotere eer kan ik me niet voorstellen", zei ze destijds over haar comeback.

In 2008 begon Sylvie’s Duitse tv-carrière bij RTL. Tot 2011 zat ze in de jury, om vorig jaar weer terug te keren. "Toen het team van Das Supertalent ongeveer een jaar geleden naar me toe kwam en vroeg of ik in 2019 nog een keer in de jury wilde, heb ik geen seconde geaarzeld. Nog een keer deel uitmaken van dit geweldige team, heeft heel veel voor me betekend. Ik ben alle medewerkers en in het bijzonder Dieter Bohlen erg dankbaar”, aldus La Meis tegen het Duitse blad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Rafael van der Vaart haalt uit naar Sylvie Meis

Maar nu blijkt dat het slechts van korte duur was, want aankomend seizoen zal ze niet langer te zien zijn in het programma. Zangeres Sarah Lombardi neemt het stokje van haar over. En Sylvie, even keurig als altijd, wenst haar opvolgster veel geluk en plezier. "Ik vind het geweldig dat Sarah volgt", aldus de blondine. "Ze is een vrolijke, authentieke en sympathieke vrouw, die ik erg op prijs stel. Ik wens haar het allerbeste en ik weet zeker dat ze net zoveel plezier zal hebben als ik altijd heb gehad. "

Ze is dan ook niet boos, omdat het volgens haar niet ongebruikelijk is dat tv-contracten slechts voor één jaar worden onderhandeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnieuw kritiek op uiterlijk Sylvie Meis

Vorig jaar mei werd de diva nog opgeschrikt door haar ontslag bij de Duitse RTL, waar ze zeven jaar lang het gezicht was van succesvolle programma's zoals Let's Dance. Iets waar ze wel een traantje om gelaten heeft, zo vertelde ze aan BILD: “Ik ben vanzelfsprekend zeer verdrietig nu. We waren echt één grote familie.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!