Beeld © RTL

Beau en Patrick nemen emotioneel afscheid in laatste Caveman

22 mei 2019 21:35

Het Rotterdam Project was de introductie van Patrick, waarna het heugelijke nieuws kwam dat hij een eigen serie zou krijgen. Ook aan Caveman is nu een einde gekomen en fans zijn er emotioneel van.

"Mijn avontuur is nog niet afgelopen en ik heb er zin in"

In Caveman wordt Patrick uit het Rotterdam Project gevolgd. De voormalige verslaafde bouwt zijn leven opnieuw op en daar zijn camera's bij. Uiteindelijk leverde dit vijf afleveringen op, die stuk voor stuk weer ontroerend waren voor de kijkers. Beau van Ervan Dorens is ook bij het einde van het programma aanwezig. "Het is heel cliché, maar jij hebt laten zien dat het kan", zegt de presentator emotioneel. "Bedankt!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patrick laat zijn kwetsbare kant zien in Caveman

"Dit geeft zoveel hoop aan die mensen die zitten te kijken", vertelt Beau aan zijn vriend. "Niet alleen voor mensen die een verslaving hebben, maar voor iedereen. Dan kan alles." Het is een emotioneel moment voor de twee, die al veel samen hebben meegemaakt. Beau vraagt zich af hoe het hierna verdergaat voor Patrick. "Het is goed even zo, ik wil gewoon even met mezelf verder."

"Ik wil mn eigen leven oppakken", gaat Patrick verder. "Ik wil verantwoording aannemen, ik wil gewoon gaan werken en dat wil ik alleen doen. Met hulp van mensen natuurlijk, maar ik wil zelf leren. Ik wil zelf leren fouten te maken, zonder dat ik weer aan de drugs ga." Het lijkt erop dat hij de smaak te pakken heeft. "Mijn avontuur is nog niet afgelopen en ik heb er zin in", vertelt hij. "Het was echt een eer, jongen", zegt Beau tegen hem.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij Circus Renz

Op Twitter zijn fans het helemaal met Beau eens. "Door dit programma heb ik zin om een dagje naar Rotterdam te gaan en voor alle daklozen tosti's te kopen",  "Er kan echt niet vaak genoeg gezegd worden wat een mooi programma dit is!" en "Ooit hoop ik je tegen te komen, Patrick en dan neem ik mijn pet voor je af" zijn slechts enkele van de reacties. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!