Beeld © Netflix

La Casa de Papel dropt nieuwe teaser

24 mei 2019 18:04

La Casa de Papel heeft een tipje van de sluier opgelicht over het nieuwe seizoen. In een teaser van de populaire serie is te zien hoe El Professor vertelt waar het nieuwe seizoen over gaat.

"En deze keer doen we het groots"

El Professor (Álvaro Morte) is in de video te zien met het iconische Dali-masker. Met een serieus gezicht zegt hij: "Iedereen die begrijpt dat dit masker een symbool is van verzet, zal ook begrijpen waarom we terug zijn. De politie heeft een van ons gegrepen en gevangen gezet op een voor ons onbekende locatie. We wilden eigenlijk niet terugkeren, maar gezien de situatie móeten we wel. En deze keer doen we het groots."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

La Casa de Papel verrast fans met nieuwe trailer

In de eerste twee seizoenen volgen we El Professor die met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis wil plegen. De buit? Een dikke 2,4 miljard euro. De groep zet alles op alles om het geld binnen te halen, maar onderweg krijgen ze te maken met de nodige complicaties...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ideetje voor carnaval: La Casa de Papel-maskers zijn ware hit

La Casa de Papel is de populairste niet-Engelstalige serie wereldwijd van Netflix. In mei 2017 debuteerde de serie op de Spaanse zender Antena 3, waarna Netflix er een bewerking van maakte. Die verscheen in december van datzelfde jaar wereldwijd op de streamingdienst. Het tweede deel werd vorig jaar gepubliceerd.

Het derde seizoen van de serie is vanaf negentien juli te zien op Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!