Beeld © RTL / Married at First Sight

Dit had niemand aan zien komen: Ronald geeft Monique de bons

27 mei 2019 08:41

Hoewel het huwelijk van Ronald en Monique uit Married at First Sight over leek voordat het überhaupt begonnen was, lijkt het er nu tóch op dat cupido raak heeft geschoten. De twee delen in Mallorca zelfs een romantische zoen, maar dat blijkt helaas niet genoeg om de kortstondige relatie te redden...

“Als zij de eerste twee dagen was geweest zoals nu, dan had het misschien nog een kans gehad”

Hoewel Nick en Maxime al bezig zijn met de volgende fase van het experiment; samenwonen, zit dat er voor Ronald en Monique voorlopig nog niet in. Monique heeft er in de vorige aflevering namelijk geen doekjes om gewonden dat ze zich nou niet bepaald aangetrokken voelt tot de zestiger uit Ermelo. “Het is er niet”, aldus een verslagen Monique.

Maar Ronald geeft niet zomaar op en vraagt zijn goede vriend Stefan om raad. Zijn tip is om vooral te genieten, en voor zichzelf te kiezen. Zo gezegd, zo gedaan; Ronald neemt wat gas terug en dat doet wonderen voor zijn relatie met Monique. Als de newlyweds gaan paardrijden bloeit Monique helemaal op. Er hangt duidelijk liefde in de lucht. “Dat had ik niet willen missen”, spreekt Ronald enthousiast na de date. En ook Monique kan niet ophouden met glunderen. “Om dat samen met Ronald te doen was hartstikke leuk”, spreekt de kersverse bruid na afloop. “Hij gaf complimenten, beter had het niet kunnen zijn eigenlijk.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Married at First Sight-stel zorgt voor ophef en kritiek

Monique krabbelt dan ook terug en ziet in dat ze misschien te snel heeft geoordeeld. “Als je hem eenmaal leert kennen, is het een hele toffe vent. Dat heb ik nu wel ondervonden."

Wonder boven wonder hebben Ronald en Monique het steeds leuker met elkaar. En als ze terug gaan naar de hotelkamer gebeurt er iets wat niemand had zien aankomen. “We hebben echt een heel goed gesprek gehad”, vertelt de drie dagen getrouwde Monique verliefd in de camera. “Toen we naar boven gingen, toen zaten we op bed en toen gaf ‘ie mij opeens een zoen. En het was echt een hele lange zoen (...) Ik vond het zeker niet onprettig.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Married at First Sight-Chantal en Nikolai zijn nog steeds samen

Na hun intieme onderonsje schijnt de zon volop voor de tortelduifjes. Monique besluit na hun passievolle zoen dan ook de stoute schoenen aan te trekken en neemt Ronald even apart. Ze wil koste wat kost hun relatie redden, en heeft spijt van haar afwijzing. “Wat ik die eerste avond had gezegd tegen jou, dat was een hele impulsieve actie (…) Ik ben je steeds meer gaan waarderen en ik ben erachter gekomen dat ik toch wel te snel de deur heb dichtgegooid. En nu wil ik aan jou vragen de deur toch een klein stukje open te zetten", vertelt ze eerlijk aan Ronald.

Maar die deelt niet dezelfde mening: “Ik vind het leuk om gewoon met jou hier op vakantie te zijn, maar hier scheiden onze wegen gewoon.” De reactie van Monique heeft hem zo gekwetst dat hij het niet meer ziet zitten. “Als zij de eerste twee dagen was geweest zoals nu, dan had het misschien nog een kans gehad.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Married at First Sight is op zoek naar jou

Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!