Beeld © YouTube-kanaal Concentrate Velvet

Een kijkje achter de schermen bij Love Island

27 mei 2019 10:49

Cancel al je plannen, want vanavond start het langverwachte eerste seizoen van Love Island bij RTL 5. Tien Nederlandse én Vlaamse singles staan op het punt te beginnen aan de zoektocht naar ware liefde. En dat doen ze in déze superdeluxe villa!

Het is eindelijk zover: Love Island staat op het punt te beginnen! De opnames van de kersverse datingshow vinden plaats in het zonnige Gran Canaria. Geen straf voor presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Voor het YouTube-kanaal van Concentrate Velvet geeft presentatrice Holly Mae Brood alvast een kijkje in de prachtige villa. Nieuwsgierig? Bekijk dan de video hieronder!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de eerste 10 kandidaten van Love Island

Zo laat Holly onder andere de vuurkorf zien, dé plaats waar de koppels gevormd worden. “Elke keer als Viktor en ik nieuws komen brengen, dan is dat hier”, aldus de 24-jarige. Tijdens het programma vinden ook de nodige challenges plaats, en ook daar is een prachtig plekje voor gemaakt.

Daarnaast is er natuurlijk ook een zwembad aanwezig voor verkoeling en een buitengym, zodat iedereen in shape blijft. Ook zijn er genoeg plekjes in de villa waar de tortelduifjes heerlijk tegen elkaar aan kunnen kruipen. En dat gebeurt sneller dan je denkt. Want met maar zeven bedden, en tien sexy singles, zijn de Islanders genoodzaakt samen de nacht door te brengen…

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze Temptation-sterren willen meedoen aan Love Island

In Love Island gaan tien Nederlandse en Vlaamse singles op zoek naar ware liefde. Maar die zoektocht verloopt niet altijd even soepel... De singles moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van de kijkers. Welk stel wordt gekroond tot het sterkste koppel van het eiland? 

Love Island is elke werkdag om 20:30 te zien bij RTL 5 en Videoland. Niets missen? Volg dan hier alle updates.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!