Beeld © RTL

Dit zijn de eerste Love Island-koppels

27 mei 2019 22:23

Het lange wachten zit erop want het eerste Nederlandse seizoen van het populaire Love Island is begonnen. Inmiddels zijn de eerste koppels gevormd en kan de vonk gaan overslaan. Toch zijn er ook kapers op de kust en kan het nog alle kanten op.

Een voor een kwamen de mannen naar voren en stelden zich voor. De dames moesten een stap naar voren zetten om aan te geven of ze geïnteresseerd waren in de desbetreffende single. Uit de naar voren gestapte dames, mocht de single man in kwestie een keuze maken. Maar ook degene die bleven staan konden worden gekozen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de spelregels in de villa van Love Island

Jarne was als eerste aan de beurt en helaas voor hem stapte er niemand naar voren. Niet dat niemand hem zag staan, maar de dames wisten niet wie er verder uit de coulissen zou komen. Uiteindelijk koos hij voor Lotte. Helaas gooide zijn medekandidaat Noah roet in het eten toen ook hij koos voor deze dame. Hierdoor moest hij op de reservebank plaatsnemen. Als derde is Martin aan de beurt. Bij hem stapte gelukkig Sebastiana naar voren en hoefde hij niet lang na te denken. Als vierde werd Stenn voor de dames gegooid, bij hem stapte Kaat naar voren maar helaas voor haar, Stenn koos voor Chey.  Met nog twee dames over en een man op de reservebank, liep Matthy naar voren om gekoppeld te worden. Bij hem stapte Aleksandra naar voren. Hoewel hij nog mocht kiezen tussen de andere dames, koos hij ook voor haar. Hiermee komt Jarne van de reservebank en is hij nu samen met Kaat het vijfde Love Island-koppel.

Hiermee lijken de kaarten gedeeld en kan het spel beginnen, toch is daar Melany. Zij mag binnenkort ook kiezen tussen een van de mannen. Dat betekent dat een van de meisjes dan single zal zijn en je mag alleen meedoen met Love Island als koppel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een kijkje achter de schermen bij Love Island

In de komende tijd zullen de koppels elkaar beter leren kennen aan de hand van allerlei opdrachten. De kijker kan op verschillende momenten meebeslissen met het lot van de koppels en kunnen via een speciale app stemmen op hun favoriet. Het stel dat uiteindelijk wint, gaat niet alleen naar huis met hopelijk de liefde, maar ook met maar liefst 25.000 euro.

Love Island is dagelijks te zien om 20.30 uur op RTL5 en bij Videoland.

Noah & Lotte
Kaat & Jarne
Martin & Sebastiana
Stenn & Chey
Alexandra & Matthy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!