Beeld © Martin Hogeboom

Merel Westrik en Bram Krikke aan de slag bij Zomer met Art

28 mei 2019 12:55

Binnenkort start het nieuwe programma van Art Rooijakkers genaamd Zomer met Art. Hierin ontvangt hij tien weken lang, vijf dagen per week bijzondere gasten waarmee hij de actualteit bespreekt. Hij doet dit niet alleen, elke week krijgt hij namelijk een nieuwe co-host, zo heeft RTL bekend gemaakt.

"Een zomer vol wisselende contacten"

Onder andere Merel Westrik, Ellie Lust en Gert Verhulst zullen samen met Art de gasten ontvangen. Daarnaast zijn er nog twee jonge verslaggevers die het land in trekken om te zien hoe Nederland de zomer beleeft.Social media sterren  Bram Krikke en Gwen van Poorten zullen deze eer op zich nemen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers komt met nieuw programma

"De zomer is mijn favoriete seizoen; barbecue, t-shirt, hangmat, zwemmen en sproeten in mijn gezicht. De zon schijnt, alles lijkt wat relaxter. Ik kijk er naar uit om dat gevoel vast te pakken en te vertalen naar een fijn dagelijks zomeravond-programma om de dag mee af te sluiten”, aldus Art. “Zeker omdat ik dat niet alleen doe, maar elke week met iemand anders! Een zomer vol wisselende contacten; als puber droomde ik daar al van…”

Zomer Met Art’ is vanaf maandag 17 juni elke werkdag om 22:30 te zien op RTL4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!