Beeld © ANP

Lil' Kleine gaat aan de slag voor Talpa

28 mei 2019 14:30

Lil Kleine werkt met het bedrijf van John de Mol aan een nieuw lifestyleplatform voor jongeren van 15 tot 24 jaar, maakte Talpa dinsdag bekend. De rapper wordt medeoprichter en ambassadeur van het nieuwe merk, dat jongeren wil inspireren om hun dromen na te jagen.

"John is altijd een voorbeeld voor mij geweest"

"John is altijd een voorbeeld voor mij geweest, dus ik ben heel dankbaar dat ik intensief met hem kan samenwerken en we een platform ontwikkelen waar jongeren inspiratie uit kunnen putten om alles uit zichzelf te halen", zegt Lil Kleine, de artiestennaam van Jorik Scholten, in een reactie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mooi gebaar: Lil' Kleine zet vader in het zonnetje op Moederdag

Ook John de Mol is content met zijn nieuwe aanwinst. "Het is fantastisch om met een talent als Jorik samen te werken en keer op keer te ervaren wat een inspirator hij voor jongeren is. Het zou me niets verbazen als de energie die ik ervaar bij de ontwikkeling van het nieuwe merk een duidelijke voorbode is van het plezier dat jongeren er straks aan gaan beleven."

Het nog titelloze platform biedt straks alle ruimte voor inbreng van jong aanstormend talent. Het nieuwe jongerenmerk gaat vanuit Talpa Social opereren, waar op dit moment ook al een plek is voor StukTV, Gierige Gasten en Social1nfluencers.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!