Beeld © HBO

GoT-fans opgelet: deze serie schijnt nog beter te zijn

28 mei 2019 17:02

Nu er na acht seizoenen een einde is gekomen aan de populaire serie Game of Thrones, stellen veel kijkers nu zichzelf de vraag: wat nu? Gelukkig is HBO, die GoT uitzond, de moeilijkste niet. Ze hebben namelijk een nieuwe serie uitgebracht en hij wordt nu al beter gewaardeerd dan Game of Thrones.

Fan of geen fan, Game of Thrones was een serie die qua kijkcijfers onverslaanbaar leek. De nieuwe serie Chernobyl, uitgezonden door HBO, blijkt ook direct een groot succes. Het verhaal draait om de gelijknamige kernramp in Tsjernobyl. Dit Oekraïense plaatsje werd in 1986 opgeschrikt door een ontplofte kernreactor en had grote gevolgen. Naast 31 doden zorgde het voor radioactieve straling waardoor het gebied onbewoonbaar werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit GoT-personage voorspelde wie er op de troon zou komen

Naast het bijzondere verhaal, wordt ook de manier waarop het verteld wordt gewaardeerd. De serie krijgt dan ook massaal positieve reacties en recensies. Zo staat hij momenteel met 9.7 op IMDB, een indrukwekkend hoog cijfer, welke zelfs hoger is dan Breaking Bad of Game of Thrones. De serie is momenteel alleen te bekijken via HBO of Ziggo.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!