Beeld © RTL/Beau van Erven Dorens

Kijkers diep onder de indruk van Beau en de Veteranen

28 mei 2019 21:34

In Beau en de Veteranen gaat presentator Beau van Erven Dorens samen met oorlogsveteranen op pad door Noorse fjorden. Hierbij proberen de veteranen beter te leren omgaan met hun PTSS en de nasleep van hun missies.

"Het is elke dag oorlog"

Het is pas de eerste aflevering van Beau en de Veteranen, maar kijkers zijn nu al weg van hoe de presentator het programma aanpakt. Samen met zeven oorlogsveteranen gaat Beau op pad door Noorwegen. Tussendoor is te zien hoe hun dagelijks leven eruitziet en hoe hun missies invloed hebben gehad op hun leven. "Het is elke dag oorlog", legt één veteraan uit. Het raakt de juiste snaar bij de kijkers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau stort zich in de wereld van de veteranen

"Grensverleggend dit programma", "Wat is Beau een goede, maar ook integere interviewer" en "Wat is dat heftig zeg. Indrukwekkend" zijn slechts een greep uit de reacties die worden geplaatst op Twitter. Aan het einde van het programma is te zien hoe de deelnemers 'over de streep' gaan bij bepaalde stellingen. "Even stil van", reageert één van de kijkers vlak nadat de vraag "Ga over de streep als je weleens een doodswens hebt gehad." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau en Patrick nemen emotioneel afscheid in laatste Caveman

Beau en de Veteranen is elke dinsdag te zien om 20:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!