Beeld © SBS

Kijkers smullen van Conny en Tilly bij Mr. Frank Visser

29 mei 2019 22:42

Conny en Tilly vliegen elkaar al jaren in de haren. De twee buurtjes kwamen voor het eerst in opspraak toen zij in 2016 meededen aan De Rijdende Rechter. Daarna waren ze ook bij Mr. Frank Visser om een slepende veeg-kwestie. In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? keert Viktor Brand terug naar deze dames.

De vete tussen Conny en Tilly duurt nu al jaren. De twee buurtjes kwamen voor het eerst in opspraak toen zij in 2016 meededen aan De Rijdende Rechter. Tilly kookte elke dag een bordje eten voor haar buuf, maar Conny was het er niet mee eens. Zo kreeg ze ooit bruine bonen en tot overmaat van ramp ook nog eens "kouwe pannenkoeken". 

Na deze fittie belandden de twee voor de tweede keer bij de tv-rechter, deze keer om een heel andere reden. De een veegt de bladeren uit de tuin zo bij de ander op de stoep en de ander volgt haar buurvrouw overal met camera's rond haar huis. Tot overmaat van ramp blijkt ook nog eens dat de een de boom van de ander heeft laten doodgaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gemoederen lopen hoog op tijdens Mr. Frank Visser doet uitspraak

Viktor bezocht de dames om te kijken of de gemoederen wat zijn bedaard sinds de uitspraak van Mr. Frank Visser. Bij aankomst trof hij een emotionele Conny aan. Ze zat er helemaal doorheen en wilde maar één ding: verhuizen. Viktor zou Viktor niet zijn als hij dat niet direct regelde en maakte een afspraak bij de woningbouwvereniging. Hij kwam ook terug met goed nieuws voor Conny, ze kan namelijk binnen nu en drie maanden verhuizen en zal dan verlost zijn van Tilly. Helaas was Tilly niet in staat om voor de camera te verschijnen in verband met haar gezondheid. 

Op Twitter wordt lyrisch gereageerd op de terugkeer van de dames. Wil je de aflevering terugkijken? Dat kan hier

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Buurman gooit met poep in bizarre aflevering Mr. Frank Visser

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!