Beeld © Instagram @alisa_megastar

Huh? Alisa had een vriend tijdens Ex on the Beach

30 mei 2019 13:00

In de eerste aflevering maakte ze een grande entree, maar in aflevering twee schitterde ze plotseling door afwezigheid. Alisa legt op Instagram zelf uit waarom ze niet meer te zien is in het All Star seizoen van Ex on the Beach.

"Het was mijn grote fout dat ik uiteindelijk ben gegaan!"

De Russische schone is op Instagram overspoeld met berichtjes over haar afwezigheid, en om duidelijkheid te scheppen somt ze nog één keer alle redenen op waarom ze (vrijwillig) uit het programma is gestapt. En die zijn niet mis... 

Zo heeft ze allereerst een maagontsteking opgelopen. Ai! En aangezien er geen goede medicatie was volgens de realityster, zat er niets anders op dan terug te gaan naar Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftig: EOTB-Sharon openhartig over abortus

Daarnaast haalt ze in de post flink uit naar haar mede-vakantiegangers. "Het niveau van de meeste deelnemers tijdens seizoen vijf is superlaag. Met zulke mensen zou ik 3,5 week niet samen kunnen wonen in een villa", legt ze uit. Meer affiniteit had ze met haar vorige huisgenoten, uit seizoen twee. "Meisjes waren niet zo 'hoerig'. Samenwonen met sletten is niet in mijn attitude. En de tweeling die over mij zegt dat ik een 'Russische schijthoer' ben, moet eerst naar zichzelf kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elias maakt terugkeer in Ex On The Beach: Double Dutch

Maar de laatste reden is misschien wel de opvallendste. Want wat blijkt? De blondine heeft al meer dan een jaar een relatie! "MTV heeft mij 1000 keer gebeld en gevraagd of ik mee zou doen, van alles beloofd", zegt ze. "Het was mijn grote fout dat ik uiteindelijk ben gegaan!"

Als ze de tijd terug zou kunnen draaien, zou ze dat zeker doen. Ze had gewoon nee moet zeggen tegen het programma. "But everybody makes mistakes", aldus Alisa.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!