Beeld © Netflix

Overleeft dit personage seizoen drie van Stranger Things?

01 juni 2019 15:32

Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt over een kleine anderhalve maand eindelijk op Netflix, maar hoe het ervoor staat met de personages is nog onbekend. Let op: Dit artikel bevat spoilers over seizoen één en twee van de serie.

In veel series komt het voor dat er een belangrijk personage dood gaat en dat zou zomaar kunnen gebeuren bij Stranger Things. Tot nu toe hebben Eleven, Will, Mike en de rest van de groep het er nog behoorlijk goed van afgebracht, aangezien het gevaar altijd op de loer is. Gaat daar verandering in komen in het komende seizoen?

Er wordt onder fans hevig gespeculeerd over de toekomst van hun favoriete tieners. Het zou zomaar kunnen dat één van de kinderen het zwaar krijgt te verduren. En dat zou alles te maken kunnen hebben met het succes van een van de acteurs, namelijk Finn Wolfhard, die Mike speelt in de serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things-ster nieuwe gezicht Saint Laurent

Na het eerste seizoen van Stranger Things werd Finn gecast in de horrorfilm IT en hij zal ook weer te zien zijn in het vervolg daarop. Daarnaast zal hij verschijnen in de films The Turn of the Screw en The Goldfinch. Kortom, de jonge acteur heeft het er maar druk mee. En dan moest ook nog eens het derde seizoen van de hitserie worden opgenomen. Bovendien speelt hij in een band, waar hij ook tijd aan kwijt zal zijn. 

Zijn medespelers Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will) en Gaten Matarazzo (Dustin) hebben een stuk minder werk naast de serie. Al is Millie binnenkort wel te zien in de nieuwe versie van Godzilla. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things-actrice doet geniale Amy Winehouse-imitatie

Alles lijkt er dus op te wijzen dat Mike minder te zien zal zijn in seizoen drie. Ook in het tweede seizoen was dit al het geval, terwijl hij in het eerste seizoen één van de belangrijkste personages was. De kans dat hij dus wordt opgeofferd door de makers bestaat. 

Bovendien zou het voor een shift zorgen in de verhaallijn, die in de eerste twee seizoenen vooral gericht was op de ervaring van Will. Het is dan de vraag hoe zijn beste vriendin Eleven hiermee omgaat, wat zijn zus Nancy nu gaat doen en hoe zijn ouders onderdeel worden van het onderzoek. 

Seizoen drie van Stranger Things is vanaf 4 juli te zien op Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!