Beeld © ANP

Viktor Brand terug met Hoeveel ben je waard?

04 juni 2019 09:19

De financiële handel en wandel van deelnemers aan het SBS6-programma Hoeveel ben je waard? wordt binnenstebuiten gekeerd, maar presentator Viktor Brand moet er zelf niet aan denken om met de billen bloot te gaan en zijn salaris te onthullen. "Daar voel ik me toch ongemakkelijk bij", zegt hij in De Telegraaf.

"Ik ben een spaarder en wil graag een buffer hebben. Dat geeft mij rust, dat zit in mijn karakter"

"Ik vind het ook best gênant als ik op straat te horen krijg: wat ben jíj waard? Dan antwoord ik: dat ga ik jou niet vertellen", zegt Viktor, die dinsdagavond om 21.30 uur op SBS6 te zien is met Hoeveel ben je waard? "Het gaat om de mensen die aan het programma meedoen. Dus ja, ik stel de vraag. Mart Smeets gaat toch zelf ook niet basketballen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Viktor Brand deelt geestige blooper

Viktor wil wel verklappen dat zijn banksaldo er beter voor staat dan een aantal jaar geleden. "Ik denk eerlijk gezegd dat ik in de jaren hiervoor in de min stond", biecht de presentator op. "Mijn huis stond onder water in de crisis, dat is nu deels afbetaald. Ik ben een spaarder en wil graag een buffer hebben. Dat geeft mij rust, dat zit in mijn karakter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Brand op zoek naar boswachters

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!