Beeld © RTL

Volgen maar! Alle socials van de Islanders op een rijtje

04 juni 2019 14:11

De een na de andere knappe single wandelt de villa van Love Island binnen. Niets meer missen van je favoriete Islanders? Dan is dit jouw lucky day, want wij hebben alle Instagram-accounts van de kandidaten op een rijtje gezet!

1. Noah

De 22-jarige vlotte babbelaar windt alle vrouwen in de villa met gemak om zijn vinger. Toch is er maar één die zijn hart heeft gestolen: Lotte. En die heeft het heel gezellig met Jarne... Toch blijft hij positief in de zoektocht naar zijn ware liefde. Zijn perfecte match moet van rode wijn houden en het liefst zoekt hij een vrouw met een warm gezicht en een zandloper figuur. Maar zelf mag 'ie er ook wel zijn!

View this post on Instagram

Infinity views

A post shared by N O A H - B E R R Y (@noahjoshuaberry) on

2. Stenn

De negentienjarige Stenn is de jongste van het clubje, maar daar trekt 'ie zich niets van aan. Zijn toekomstige vriendin moet een klein beetje kleiner zijn dan hem, en hij is niet vies van een paar tattoo's. Past Chey in zijn plaatje?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Love Island-deelneemster betreurt de 'rekoppeling'

3. Melany

De 24-jarige brunette valt in de smaak bij de heren. Flirten zit dan ook in haar bloed. Zo heeft ze zelfs ooit een buschauffeur verleid om een gratis ritje naar school te scoren!

4. Chey

Het professionele model reist voor haar werk de hele wereld over, maar de prins op het witte paard heeft ze nog altijd niet gevonden. Ze heeft natuurlijk wel zo haar voorkeuren: hij moet sportief zijn, maar niet té. Verder is iemand met lelijke tanden en weinig inhoud kansloos bij deze natural beauty.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deze Love Island-ster was met een bekende voetballer

5. Jarne

De gespierde Jarne doet menig vrouwenhart sneller kloppen. Al heeft 'ie in de villa zelf maar oog voor één meisje: Lotte. Al moet die wel heel veel lachen om de verleidelijke Noah.

6. Matthy

Met zijn 1.92 meter is de 26-jarige Matthy een grote jongen, maar hij heeft ook een gevoelige kant. De spierbundel is nu ruim een half jaar vrijgezel, en dat is voor hem genieten voor gevorderden. Toch is hij nu klaar voor het serieuze werk. 

View this post on Instagram

NK Zuur kijken 🏊‍♂️

A post shared by Matthy van Empel (@matthyvempel) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit zijn de eerste 10 kandidaten van Love Island

7. Lotte

De krullebol is super sportief en is voormalig tennisster. Ze zoekt dan ook een fitte man, met een strak lijf en een stralende glimlach. Lotte noemt zichzelf een grote flirt, en kan niet wachten dit in te zetten tijdens Love Island!

View this post on Instagram

🙋🏽‍♀️

A post shared by Lotte van Leeuwen (@lottleeuw) on

8. Rowéna

De nieuwste in de villa is de prachtige Rowéna: een 27-jarige juridisch secretaresse. Met haar krijg je de perfecte deal: ze is spontaan, grappig, slim, goed gebekt én bloedmooi. 

View this post on Instagram

You were in my dream last night .. ✨

A post shared by Rowéna Verdaasdonk (@rowenaverdaasdonk) on

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Alle seizoenen van Ugly Betty staan op Videoland

9. Denzel

Ondanks zijn indrukwekkende body, is Denzel een zachte jongen. Hij zit niet verlegen om vrouwelijke aandacht, en dat is te begrijpen met zo'n lichaam!

10. Martin

Martin is niet alleen professioneel bokser, maar ook model. Ondanks dat hij genoeg aandacht krijgt van het andere geslacht, is hij nog altijd single. Volgens de hunk komt dit, omdat hij de ware nog niet heeft ontmoet. Maar daar is nu misschien verandering in gekomen met Sebastiana. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Philippe Geubels komt met nieuwe komedieserie voor Videoland

11. Kaat

Student communicatie Kaat speelt graag hard-to-get. Mannen moeten háár versieren en niet andersom. Veel eisen heeft ze niet, behalve dan dat een man humor moet hebben.

12. Sebastiana

De brunette heeft geen behoefte aan een spierbundel die gaat feesten en vijf andere meisjes heeft. Seba hoopt dan ook op Love Island de ware tegen het (gespierde) lijf te lopen.

View this post on Instagram

How bout now ?

A post shared by Sebastiana Loveisland 2019 (@sebastiana.istrate) on

13. Aleksandra

De blondine is inmiddels twee jaar single, en wel weer toe aan de liefde. Haar toekomstige man moet wel goed met haar moeder overweg kunnen, want zij is de belangrijkste persoon in haar leven.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

New Kids-makers komen met serie voor Videoland

Meer Love Island? Kijk dan elke dag om half negen naar RTL 5 of check de aflevering bij Videoland!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!