Beeld © RTL

Kijkers geraakt door Beau en de Veteranen

04 juni 2019 22:43

Beau van Erven Dorens wist de kijkers de raken met de meest recente aflevering van Beau en de Veteranen. Hierin gaat de presentator op pad met oorlogsveteranen door de Noorse fjorden. Hierbij proberen de veteranen beter te leren omgaan met hun PTSS.

“Wat doet Beau dit fantastisch”

Samen met zeven oorlogsveteranen gaat Beau op pad door Noorwegen. Tussendoor is te zien hoe hun dagelijks leven eruitziet en hoe hun missies invloed hebben gehad op hun leven. Deze aflevering was te zien hoe Harold, na zijn woede-uitbarsting bij het kampvuur, Noorwegen het liefst per direct wil verlaten. Beau probeert de veteraan te overtuigen om te blijven, echter zonder succes. Ondertussen vecht mark tegen de eenzaamheid en isolement waar hij, dankzij zijn PTSS, in is beland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau en Patrick nemen emotioneel afscheid in laatste Caveman

Op Twitter wordt met respect gereageerd op het programma. Zo wordt het een mooi, indrukwekkend en intensief programma genoemd. Ook Beau krijgt de nodige loftuitingen. “Wat doet Beau dit fantastisch”, schrijft een op Twitter. Het programma wordt zelfs al genoemd als mogelijke winnaar van de Gouden Televizier-Ring. 

Beau en de Veteranen is elke dinsdag te zien om 20:30 uur op RTL 4. Deze aflevering terugkijken kan hier of bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau raakt gevoelige snaar in Beau en de Veteranen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!