Beeld © RTL Boulevard

Kaj en Moïse geven je alle ins and outs over Love Island

06 juni 2019 21:30

Krijg jij maar geen genoeg van Love Island? En wil jij álles weten wat er in en rondom Love Island gebeurd? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Elke week bespreken onze nieuwe RTL Boulevard online-gezichten Kaj van der Voort en Moïse Trustfull met de afvallers hun avontuur in de villa.

In het RTL Boulevard-programma de Love Check-up ontvangen Kaj van der Voort en Moïse Trustfull elke week de afvallers die het resort hebben moeten verlaten om te checken hoe het nu met ze gaat. Het koppel heeft zelf natuurlijk al de ware liefde gevonden en vangen de afvallers op bij hun terugkeer uit Gran Canaria. De tortelduifjes bespreken hun exit, de highlights van hun televisieavontuur, de reacties op social media én ze kijken vooruit naar de (liefdes)toekomst.

De eerste aflevering van de Love Check-Up is met afvaller Kaat. De Vlaamse dame kreeg als eerste haar ticket terug naar huis, omdat ze haar klik nog niet had gevonden met een jongen in de villa. Kaj vraagt haar het hemd van het knappe lijf en dat is te zien vanaf negen uur 's ochtends aanstaande zaterdag op Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaat ontroostbaar na exit Love Island: 'Het afscheid was heftig'

In Love Island wordt een groep singles gevolgd die elkaar leren kennen aan de hand van allerlei opdrachten. Door het hele huis hangen 46 camera's die alles filmen. De singles moeten een koppel vormen met een ander en de kijkers kunnen op verschillende ogenblikken tijdens de reeks via een speciale app stemmen op hun favoriete koppel. Het koppel dat uiteindelijk wint, gaat naar huis met maar liefst 25.000 euro. 

Niets meer missen? Volg dan hier alle updates.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!