Beeld © Van der Vorst Ziet Sterren

Robèrt van Beckhoven onzeker over uiterlijk

6 juni 2019 21:39

In Van der Vorst Ziet Sterren gaat Peter op bezoek bij Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, bekend van Heel Holland Bakt en zijn heerlijke creaties. En die vindt het nog altijd lastig om geconfronteerd te worden met zichzelf op televisie.

"Tv maakt echt wat dikker hè"

De HHB-presentator is al jaren een jojo. “Vanmorgen was ik 94.5 kilo”, maar zijn streefgewicht is onder de 90. Tijdens de eerdere opnames van het populaire bakprogramma was het volgens de Brabo helemaal erg en kwam 'ie kilo's aan. Omdat ze voor proeven van al het lekkers nooit aten, gingen ze helemaal los. “Nu zeggen we even goed lunchen en daarna een dessert eten", vertelt hij lachend aan Peter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robèrt van Beckhoven wil geen aangifte doen om boze brief

“Af en toe zie ik mezelf, en dan denk ik: ‘Ik kijk niet.'" Als Peter hem vraag of hij het moeilijk vindt om naar zichzelf te kijken antwoord hij dan ook volmondig "ja". “Dan denk ik: ‘Jeetje, tv maakt echt wat dikker hè'.”

Peter heeft wel een goede oplossing om wat gewicht te verliezen: meedoen aan Expeditie Robinson. Maar dat ziet de goedlachse Brabander niet zo zitten. “Dat hebben ze wel gevraagd, maar daar gaan we niet aan beginnen.” 

Kijk de aflevering hier terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bijna 1 miljoen kijkers voor Robert ten Brink