Beeld © RTL

Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

6 juni 2019 19:18

Liefhebbers van drama, bedrog en hete verleiders kunnen deze zomer hun hart weer ophalen met een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf donderdag 27 juni is deze ultieme relatietest weer exclusief te zien bij Videoland en dat kan natuurlijk niet zonder een paar spraakmakende koppels.

Het eerste koppel dat hun relatie op het spel zet, zijn misschien wel de bekendste Vlaamse verleiders van Temptation Island. Fabrizio en Pommeline zullen namelijk de ultieme relatietest aangaan en zetten het meeste op het spel; ze zijn namelijk verloofd. Zal hun liefde dit seizoen overwinnen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trammelant tussen Pommeline en Fabrizio?

Het tweede koppel wil erachter komen of ze elkaar echt kunnen vertrouwen. Een fout betekent dan ook het definitieve einde van hun relatie. Presentator Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin zullen ontdekken of hun 2,5-jarige relatie de proef zal doorstaan.

Ook Shirley en Damian, bekend van Oh Oh Daar Gaan We Weer, zullen er alles aan doen om de verleiding te weerstaan. Shirley wil meedoen om te bewijzen dat deze test helemaal niet zo moeilijk is. Ze snapt dan ook niet waarom de koppels de fout in gaan. Damian denkt daarentegen dat zijn vriendin het onderschat. Dit seizoen zal laten zien wie er gelijk zal hebben.

Als laatste koppel gaan Ex on the Beach Double Dutch-sterren Quentin en Channah bewijzen dat ze de ware voor elkaar zijn. Dit stel heeft al de nodige stof doen opwaaien toen bekend werd dat Channah zwanger was tijdens de opnames. De twee hebben hun deelname dan ook niet afgemaakt. Maar niet getreurd, halverwege het seizoen maken we namelijk kennis met een nieuw stel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island VIPS-koppel blijkt zwanger tijdens deelname

Dit seizoen van Temptation Island VIPS zal een stuk moeilijker worden voor de koppels. Naast dat ze twee weken lang van elkaar gescheiden zijn, zullen er meer verleiders dan ooit zijn. Ook dit jaar zijn de gevreesde kampvuren en het vuurwerk weer aanwezig en voor het eerst krijgen de deelnemers de kans om extra beelden te bekijken via een tablet. Deze beelden kunnen erg leuk zijn of juist enorm schokkend. Aan de deelnemers de kans om ze te bekijken of niet. 

De presentatie ligt ook dit jaar weer in de handen van Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels.

Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 27 juni vanaf 9:00 uur te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!