Beeld © RTL

Love Island groot succes bij Videoland

06 juni 2019 16:41

Het nieuwe programma Love Island trekt voor Videoland veel bekijks. Uit onderzoek van de streamingdienst blijkt dat het liefdesprogramma een heel groot deel van de gebruikers weet te boeien.

Maar liefst 35% van alle abonnees van de streamingdienst is na zeven dagen begonnen aan de show. Dat percentage zorgt ervoor dat ze zich kunnen aansluiten bij andere toptitels als Famke Louise's docu én de hitserie Mocro Maffia. Love Island staat in de top drie van titels die dit jaar zijn verschenen bij Videoland. Bovendien meldt het platform dat er dagelijks nieuwe kijkers bij komen en zij nog een flinke groei voorzien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Chey was te zien in HNTM

Ook de app van het programma doet het goed. De Love Island App is maar liefst honderdduizend keer gedownload sinds het begin van het programma, waarmee het nu bovenaan de amusement-hitlijst staat in de App Store. Instagram en Facebook hebben hier een grote invloed op. Hier wist het programma meer dan drie miljoen mensen te bereiken in de eerste week. Daarmee is het merk Love Island een van de snelst groeiende programma's van RTL.

Love Island is elke dag te zien om 20:30 uur op RTL 5 en altijd terug te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!