Love Islanders laten Kaat in huilen uitbarsten

08 juni 2019 12:26

In het nieuwe RTL Boulevard-programma Love Check-up ontvangt Kaj van der Voort niemand minder dan Kaat. Samen bespreken ze de highlights van haar televisieavontuur, de reacties op social media én kijken ze vooruit naar de (liefdes)toekomst. Daarnaast heeft Kaj nog een speciale boodschap voor Kaat.

"Dit is best heftig om te zien”

De blonde Kaat uit Antwerpen had het niet altijd even makkelijk in de villa. "De eerste dagen na de exit heb ik het heel moeilijk gehad", vertrouwt ze Kaj toe als hij vraag hoe het nu met haar gaat. "Naar mijn mening had ik niet echt een kans gehad. De jongens hebben allemaal al heel snel gezegd dat ze geen interesse hadden, alleen vriendschappelijk", vertelt ze openhartig.

De deuk in Kaats ego begon al toen ze tijdens de kennismaking een stapje naar voren zette voor de gespierde Stenn. Hoewel de blondine zich openstelde, koos Stenn toch voor de Nederlandse Chey. Auch! Hierover vertelt ze: "Ik dacht; ik stel me kwetsbaar op, ik doe moeite. Ik voelde me daar best wel afgewezen.” Daarbij kwam ook nog dat ze zich door alle spanningen ontzettend ongemakkelijk voelde in de villa. Dat de meiden allemaal ook nog eens bloedmooi zijn, deed haar zelfvertrouwen ook niet goed. “Ik was gewoon omringd door professionele modellen", complimenteert de Vlaamse haar mede-kandidaten.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Is Simon Cowell de nieuwste Love Island UK-deelnemer?

Toch zijn er no hard feeling tegenover de dames. In de dagen dat ze samen waren zijn ze ontzettend close geworden. Helemaal bevatten doet ze het vertrek uit de villa dan ook nog niet. "Het ging ook supersnel", aldus de 25-jarige. Na het nieuws kreeg ze namelijk slechts een halfuurtje de tijd om haar koffers te pakken en afscheid te nemen. 

Kaat mag dan misschien wel uit het oog zijn, maar zeker niet uit het hart. Zo verrast Kaj haar met een speciale videoboodschap uit Gran Canaria. Als Kaat het beeld ziet springen de tranen in haar ogen. “Ik heb natuurlijk bijna twee weken met hen samengewoond. Superveel emoties gedeeld, dus dit is best heftig om te zien.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

OMG: Love Island's Chey zat in deze populaire videoclip

Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn op Love Island. De realityshow heeft de afgelopen dagen ook flink wat bakken kritiek over zich heen gekregen. Zo is er tamelijk wat gedoe geweest over de voice-over - die inmiddels zowel in België als in Nederland is aangepast, en wordt de vergelijking gemaakt met de Engelse versie, die een stuk minder braaf is.

Volgens Kaat ging het er helemaal niet zo braaf aan toe. Zo onthult ze aan RTL Boulevard een paar dingen die je niet zag op tv... Allereerst heeft ze tijdens het spelletje spin the bottle, ondanks zijn eerdere afwijzingen, met Noah gezoend. Oeh la la! Maar bij één kusje bleef het niet, ook Aleksandra moest eraan geloven. Die op haar beurt weer Denzel op de mond pakte. "Iedereen was in het spel, in de mood. Dat was oprecht één van de leukste avonden in de villa.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Love Island groot succes bij Videoland

Meer Love Island? Kijk dan volgende week weer naar een nieuwe aflevering van Love Island en klik hier voor alle updates.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!