Patty Brard komt met restauratieprogramma

08 juni 2019 23:54

Patty Brard gaat een nieuw programma genaamd Zo goed als nieuw presenteren. In het SBS6-programma reist Patty door heel Nederland om spullen met een emotionele waarde te restaureren. Dat vertelt ze bij Shownieuws, waarin ze mensen oproept om zich te melden.

"Als ik kan helpen ben ik heel gelukkig"

"Ik kan me voorstellen dat je vader bijvoorbeeld al járen een oldtimer in de garage heeft staan, hoe mooi zou het dan zijn als je mij belt en dat we dat we dan stiekem 's nachts die oldtimer weghalen, een andere auto onder het zeiltje zetten en die oldtimer dan met vakmensen restaureren", zegt Patty.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Realityshow kostte Patty Brard relatie met haar dochter

Zonder dat de eigenaren van de spullen het weten, laten vrienden of familieleden het voorwerp met een bijzonder verhaal restaureren. Hiervoor zijn door heel het land ambachtslieden ingeschakeld. Mensen kunnen Patty benaderen en dan gaat zij kijken of zij de spullen voor ze kan herstellen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patty Brard heeft eindelijk haar rust gevonden

"Het is dus een verrassingsshow maar je kan jezelf ook opgeven. Als je bijvoorbeeld een ring hebt gekregen van je man en die verloren hebt, dan kunnen we kijken of we hem kunnen laten namaken. Als ik kan helpen ben ik heel gelukkig."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!