Beeld © The CW

Deze Vampire Diaries-sterren konden elkaars bloed wel drinken

11 juni 2019 11:51

In The Vampire Diaries was acht seizoenen lang te zien hoe vampieren en andere mythische wezens het stadje Mystic Falls onveilig maakten. Tussen de opnames door bleef het daar niet bij. Er waren namelijk twee acteurs die elkaar bloed in het echt ook wel konden drinken.

"Paul en ik konden het echt niet met elkaar vinden aan het begin van de show"

In de serie leken Elena en Stefan zo verliefd, maar niets bleek minder waar. Actrice Nina Dobrev en acteur Paul Wesley konden echt niet met elkaar overweg op de set. Dat heeft de actrice verteld in de podcast Directionally Challenged. "Paul en ik konden het echt niet met elkaar vinden aan het begin van de show", zo legt ze uit. "Ik respecteerde hem wel, maar ik vond hem niet leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers The Vampire Diaries zijn terug met spannende serie

Toch lukte het hun wel om overtuigend een liefdeskoppeltje te spelen. "We haatten elkaar zó erg, dat het misschien overkwam als passie en liefde. We konden gewoon echt niet met elkaar overweg de eerste vijf maanden." Na die eerste paar maanden, ging het toch wat beter tussen de twee. Zo veel beter zelfs dat nu, zo'n tien jaar later, elkaar wel echt hele goede vrienden kunnen noemen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!