Beeld © RTL / Beau en de Veteranen

Kijkers onder de indruk van Beau en de Veteranen

11 juni 2019 21:55

In alweer de derde aflevering van het indrukwekkende programma nemen de veteranen afscheid van een overheersende negatieve emotie uit het verleden, om verder te kunnen. Een aflevering vol emoties. En die komen hard binnen.

"Jullie zijn toppers - ook al voel of vind je dat zelf niet"

In het RTL 4-programma gaat Beau van Erven Dorens samen met zeven getraumatiseerde oorlogsveteranen op een wandeltocht in Noorwegen. De veteranen hebben de Nederlandse vlag gediend tijdens missies in onder andere Irak, Afghanistan, Libanon en Bosnië. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze lijden aan post traumatische stress stoornis, die ze hebben overgehouden aan hun tijd in het oorlogsgebied. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Beau raakt gevoelige snaar in Beau en de Veteranen

De PTSS maakt hun leven tot een voortdurend gevecht. Zo ziet Roger nog elke dag de beelden voor zich van de oorlog in Srebrenica. Hij wil niets liever dan een goede vader en man zijn voor zijn zoontje en zijn grote liefde Suus, maar dat gaat door zijn verleden niet altijd samen. 

Het tv-programma weet keer op keer de gevoelige snaar te raken en ook deze week is het weer raak. "Ik houd het niet droog, zo veel kippenvel", reageert iemand respectvol op Twitter. Een ander schrijft: "Jullie zijn toppers - ook al voel of vind je dat zelf niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau en Patrick nemen emotioneel afscheid in laatste Caveman

Kijk de emotionele aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!