Beeld © RTL / Married at first Sight

Eind goed al goed: MAFS-Nick en Maxime hebben weer contact

11 juni 2019 22:31

Hoewel het er in de laatste aflevering van Married at First Sight sterk op leek dat Nick en Maxime elkaar los hadden gelaten, onthult Nick aan het AD dat de twee nog altijd contact hebben.

"We hebben zo'n bijzonder avontuur samen gedeeld, dat schept een band"

Tijdens de huwelijksreis naar Curaçao vlogen de vonken er vanaf, maar toen de wittebroodsweken eenmaal achter de rug waren bleek dat de tortelduifjes tóch te veel van elkaar verschilde. "We hebben een mooi avontuur beleefd, het gezellig gehad, maar onze karakters matchten gewoon niet", zei Nick na de laatste aflevering van het programma.

De twee besloten hun eigen weg te gaan, maar wat blijkt: ze kunnen elkaar niet loslaten! In een extra aflevering van het spraakmakende programma op Videoland maken de deelnemers van het afgelopen seizoen de balans op. En daarna blijkt dat Maxime en Nick elkaar nog regelmatig appen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique blikt terug op MAFS: 'Ik heb meer tegengas nodig'

Het contact ontstond toen Nick een ongeluk met zijn motor kreeg en moest herstellen. "We zijn toen gaan appen, over hoe het met ons ging en wat we van de uitzendingen vonden.’’ Vandaag de dag spreken de exen elkaar zo'n twee à drie keer per week. "We hebben zo'n bijzonder avontuur samen gedeeld, dat schept een band. We zien ook foto’s van elkaar op Instagram, daar hebben we het dan weer over.’"

Ook Milly en Joost gaan nog altijd goed met elkaar om:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Je kan nu deze trouwjurk uit MAFS kopen voor een prikkie

Toch wil Nick niet te hard van stapel lopen met Maxime en blijft 'ie voorlopig nog even genieten van het single leven. "Nu de opnames erop zitten, kan ik eindelijk weer wat. Ik houd me niet meer in met daten en ben ook wel opgelucht dat het allemaal klaar is.’’ 

Het vierde seizoen van Married at First Sight zie je bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!