Beeld © Instagram @rowenaverdaasdonk

Love Island-Rowéna herken je niet terug

12 juni 2019 16:07

De 27-jarige Rowéna is met haar spontane lach, goed gebekte opmerkingen en verleidelijke donkere lokken de droom van elke man in de Love Island-villa. Maar wat blijkt? Ze is de heren al die tijd al aan het voorliegen! 'Loco Ro' is namelijk van nature een blondine!

"Of ze nu blond of bruin haar heeft, maakt niet uit, het gaat om hoe mooi ze vanbinnen is!"

Ondanks alle drama gedurende haar entree, lijkt Rowéna nu haar plekje tussen de Islanders gevonden te hebben. En met haar spontane karakter bewijst de juridisch secretaresse keer op keer weer dat ze de grootste lol heeft met de rest van de kandidaten. Brunettes have more fun! Of is het nu toch blondes? Op Instagram zijn namelijk foto's te zien van een jonge Ro, inclusief blonde lokken. Onherkenbaar!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Islanders laten Kaat in huilen uitbarsten

Haar fans vinden haar zowel blond als bruin een prachtige verschijning. "Of ze nu blond of bruin haar heeft maakt niet uit het gaat om hoe mooi ze vanbinnen is!", laat iemand achter. Een ander schrijft: "Ik weet dat ze een prachtig mens is!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deze hunk zie je vanaf vanavond in Love Island

Qua liefde heeft Rowéna haar portie ook al gehad op Love Island. Bij binnenkomst had ze haar zinnen gezet op Matthy, maar al snel liet ze haar oog vallen op Stenn en Miles. Maar daar blijft het niet bij, ook met spierbundel Denzel kan ze het meer dan goed vinden. De twee houden dan ook regelmatig epische kussengevechten, waar ze elkaar alle hoeken van de villa laten zien. 

Wie gaat ze kiezen tijdens de alles beslissende recoupling? Je ziet het vanavond om half negen bij Videoland en RTL 5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!