Beeld © RTL

Vervolg Het Italiaanse Dorp vindt plaats in het Spaanse Polopos

12 juni 2019 19:16

Het Italiaanse Dorp Ollolai was vorige zomer een regelrechte hit! Deze zomer krijgt het programma een Spaans tintje en vinden de opnames plaats in het dorp Polopos. En daar zijn ze er al helemaal klaar voor!

Na het succes van het RTL 4-programma vorig jaar voor het Italiaanse dorpje Ollolai, hoopt burgemeester Matías Gonzaléz Braos door zijn deelname de leegloop te stoppen en Polopos weer toekomstbestendig te maken. Polopos was vroeger het hoofddorp met meer dan 2000 inwoners. Nu telt het bergdorpje nog maar 60 inwoners: 58 volwassenen en twee kinderen. Winkels zijn er niet meer, alleen nog een SRV-wagen en twee kleine cafés.

Vervolg Het Italiaanse Dorp vindt plaats in het Spaanse Polopos

00:31
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Makers Het Italiaanse Dorp: Ollolai zoeken nieuwe deelnemers

Het is uiteindelijk aan vijf koppels om de droom van burgemeester Matías Gonzaléz Braos te realiseren. In Het Spaanse Dorp: Polopos gooien zij hun levens volledig om en zetten ze alles op alles om een bestaan op te bouwen aan de Costa Tropical. 

Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten? Je ziet het vanaf 1 juli om half 10 bij RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het Italiaanse Dorp: Ollolai-deelnemer toegetakeld na het stappen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!