Beeld © RTL / Love Island

Deze exit in Love Island hadden we niet zien aankomen

12 juni 2019 21:30

Terwijl de spanningen in de villa van Love Island steeds hoger oplopen, is het tijd voor een herkoppeling. Deze keer is het de beurt aan de meiden om te kiezen met wie zij het avontuur willen doorzetten. En dat pakt niet voor iedereen goed uit.

"Ik dacht dat ze jou zou redden”

Hoewel tijdens de vorige eliminatie een deel in de handen van de kijkers thuis lag, gaat het deze week even anders. Het is aan de dames in de villa om te bepalen wie van de heren er naar huis moet. Terwijl de mannen op een rijtje geduldig afwachten wat de toekomst gaat brengen, maken de dames één voor één hun keuze.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze hunk zie je vanaf vanavond in Love Island

Lotte mag als eerste kiezen en het is natuurlijk geen verrassing dat ze voor Jarne gaat. Daarna is het aan Seba en die gaat, ondanks hun kleine ruzie afgelopen week, opnieuw voor Martin. De recoupling loopt keurig volgens schema als Melany voor Matthy kiest en Aleksandra voor Denzel. Het wordt pas echt spannend als Rowéna aan zet is.

Hoewel ze stiekem voor Stenn wil gaan, besluit ze last minute tóch Chey haar wens te respecteren en te kiezen voor nieuwkomer Miles. Tot grote vreugde van Chey, die als laatste nog de keuze heeft tussen Stenn en Noah. De krullenbol blijft bij liefje Stenn en met pijn in haar hart neemt ze afscheid van Noah. “Sorry. Ik dacht dat ze jou zou redden”, fluistert ze hem toe.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Love Island-Rowéna herken je niet terug

“Het is jammer maar als er nu een draai aan was gegeven dan zat ik nog steeds in een koppel waar ik geen kans had gehad”, aldus Noah. “Ik heb er wel vrede mee.”

Meer Love Island? Kijk dan elke dag om 20:30 naar RTL 5 en Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!