Beeld © Videoland

Het nieuwe seizoen van Younger is nu te zien

13 juni 2019 12:04

Het was voor fans lang wachten op het zesde seizoen van Younger, maar eindelijk kunnen we bij Videoland weer genieten van alle perikelen van Liza, Charles en Kelsey.

Het vorige seizoen eindigde met een paar grote veranderingen. Zo nam Kelsey, de beste vriendin van Liza, Charles' plek in en dook de ex van Josh uit het niets op met een bolle buik. Daarbij komt dat Liza nog altijd haar leeftijd geheim moet houden van Diana. Aan Entertainment Tonight vertelt de actrice dat het nieuwe seizoen een hoop voor ons in petto heeft. "Gaan we Charles in huis zien hangen in zijn boxershorts in zijn pyjama terwijl Liza aan het werk gaat? Hoe gaat die dynamiek hun relatie be√Įnvloeden? Het zal interessant zijn", verklapt ze. "Seizoen zes is eigenlijk... laten we eens kijken hoe dit zich ontvouwt. De dynamiek zal anders zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Younger-acteur Nico snapt gender reveal party Hilary Duff niet

De serie gaat over de 40-jarige Liza Miller. Na haar scheiding en de gokverslaving van haar ex-man, zit ze met financi√ęle problemen. ¬†Ze probeert een baan te vinden, maar stuit op allerlei vooroordelen vanwege haar leeftijd. In een caf√© ontmoet ze Josh, die denkt dat ze net als hij in de twintig is. Zo komt ze op het idee een tweede leven te beginnen als 26-jarige. Zo raakt ze alsnog aan een baan als assistente bij een uitgeverij. Daar raakt ze bevriend met de jonge Kelsey, die haar meeneemt in de leefwereld van de jongvolwassenen.

Helaas kunnen we bij Videoland niet meteen gaan bingen, de serie loopt gelijk met de uitzendingen in Amerika. Elke donderdag verschijnt er een gloednieuwe aflevering op de streamingsdienst. Gelukkig kun je wel alle voorgaande vijf seizoenen nog eens terugkijken, en dat is helemaal geen ramp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alle seizoenen van Ugly Betty staan op Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!